ΑγροτικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Σύσταση Ομάδας ΠΟΠ για τυποποίηση και προώθηση του ελαιολάδου «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΠ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Επιχείρηση Ελαιοποίησης, Εμπορίας και Τυποποίησης Ελαιολάδου «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΓΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» ανακοινώνει την δημιουργία ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΠ σε συνεργασία με Παραγωγούς για την συγκροτημένη παραγωγή, τυποποίηση και προώθηση του ελαιολάδου «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΠ» στην περιοχή της Τριφυλίας.

Η Επιχείρηση προσκαλεί τους Παραγωγούς που διαθέτουν ελαιόδεντρα ποικιλίας “Κορωνέϊκη” για Εκδήλωση ενδιαφέροντος ένταξης στην Ομάδα ΠΟΠ μέσω Σύμβασης Έργου, προκειμένου ωφεληθούν μέσω των παρακάτω:

  1. Παρακολούθηση και καθοδήγηση από ειδικό Επιστημονικό Συνεργάτη Γεωπόνο,
  2. Πιστοποιημένη έκθλιψη του Ελαιολάδου σύμφωνα με τις απαιτήσεις Π.Ο.Π. και διάθεση Πιστοποιητικού ISO 22000 μέσω του εφαρμοζόμενου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων της Επιχείρησης
  3. Επιλογή για την διάθεση του Πιστοποιημένου Ελαιολάδου είτε ανεξάρτητα είτε μέσω τις Ομάδα ΠΟΠ.
  4. Δυνατότητα Τυποποίησης του Πιστοποιημένου Ελαιολάδου με δική του Επωνυμία και Εταιρική ταυτότητα ανεξάρτητα από την Ομάδα, σε Τυποποιητήριο με Πιστοποίηση του αυστηρότερου Διεθνούς Προτύπου Τροφίμων I.F.S. Food Ver1.
  5. Επιλογή διάθεσης του Πιστοποιημένου Ελαιολάδου μέσω της Ομάδας ΠΟΠ για την ευκολότερη διαχείριση και καλύτερη απολαβή λόγω Οικονομιών κλίμακας.
  6. Διεκπεραίωση όλων των ενεργειών που απαιτούνται για τα προϊόντα ΠΟΠ και συμπλήρωση των απαραίτητων Εντύπων, μέσω του εκπαιδευμένου προσωπικού της Επιχείρησης.
  7. Διαρκή ενημέρωση για τις απαιτήσεις του Προϊόντος ΠΟΠ καθώς και τις μεταβολές των Αγορών, μέσω συναντήσεων της Ομάδας ΠΟΠ.

Η Επιχείρηση «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΓΗ» με αρωγό την εμπειρία από το 1991 στον χώρο της Επεξεργασίας και Τυποποίησης Ελαιολάδου και τις άρτια εξοπλισμένες ιδιόκτητες Μονάδες Ελαιοτριβείου και Τυποποιητήριου, καλεί τους παραγωγούς της περιοχής των Γαργαλιάνων και των όμορων Δήμων για συμμετοχή στην Νεοσύστατη Ομάδα Παραγωγών ΠΟΠ.

Για περισσότερη ενημέρωση και εξειδικευμένη πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι Παραγωγοί μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους συντονισμού της Ομάδας ΠΟΠ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΓΗ, στην έδρα της Επιχείρησης Ίωνος Δραγούμη 1 στους Γαργαλιάνους, στα τηλέφωνα της Επιχείρησης 27630-24135 / 6977067903 καθώς και στο Email messinian.land@gmail.com.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Υπάρχουν κ κάτι ντόπια κοράκια που κάνουν τρελή ζωή με τζέτ σκι και bmv πολυτελείας,τρακτορες ζελατίνα κ navara full extra κ τώρα ούτε το τηλ δεν σηκώνουν.προσοχη παραγωγοί σε ποιους αφήνετε το προϊόν σας για φύλαξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button