ΑφιερώματαΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι 25η Μαρτίου 1971: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τον εορτασμό της συμπλήρωσης 150 ετών από την επανάσταση του 1821 [εικόνες]

Το, τότε, εξατάξιο Γυμνάσιο Γαργαλιάνων γιορτάζει τα 150 χρόνια από την Επανάσταση του 1821!

Μαθητές του Γυμνασίου συμμετέχουν στην παρέλαση, ντυμένοι ήρωες του Αγώνα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο τότε κινηματοθέατρον Ολύμπιον (του κ. Μπάρκα) ανεβάζουν θεατρική παράσταση.

Φωτογραφίες από εκείνη τη μακρινή εποχή βλέπουμε από το Φωτογραφικό Αρχείο του Συμπατριώτη μας Αθαν. Ι. Τερζάκη.

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Ευχαριστώ πολύ τον Θανάση Τερζάκη
    για τις φωτογραφίες από την 25 Μαρτίου 1971,
    πού ξαναζωντάνεψαν πολύτιμες στιγμές από τα μαθητικά
    μας υπέροχα χρόνια.
    Χρόνια Πολλά σε όλους τους συμμαθητές και φίλους.
    Μια εκ των εικονιζόμενων.

    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΝΟΕΡΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ! Καλησπερα Τερρυ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!

      1. Ευχαριστώ πολύ την Τέρρυ Νικολοπούλου, τον Σάκη Γεωργόπουλο και όλους τους αγαπητούς φίλους και συμμαθητές από εκείνα τα αξέχαστα χρόνια . Πρώτα ο Θεός, να είμαστε υγιείς και μαζί με την αμέριστη βοήθεια του φίλου Τζίμη Καμπύλη που με το gargalianoionline συνδέει όλους τους συμπατριώτες μας,θα φροντίσω να θυμίσωκαι άλλες στιγμές από τα μαθητικά μας χρόνια.Καλή αντάμωση το Πάσχα! Θανάσης Τερζάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button