ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιανοι: Καταγγελία για ρίψη λυμάτων στον αγωγό ομβρίων υδάτων

Αναγνώστρια, η οποία κατοικεί στους Γαργαλιανους επί της οδού Ν. Γιαννίμπα, κατά τους θερινούς μήνες, καταγγέλλει το γεγονός ότι αρκετοί από τους κατοίκους ρίχνουν παράνομα τα οικιακά λύματα στον αγωγό των ομβρίων υδάτων με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη δυσοσμία στην περιοχή.

Ειδικότερα, στην καταγγελία της η αναγνώστρια αναφέρει:

Θα ήθελα να καταγγείλω ένα φαινόμενο απαράδεκτο για τον αιώνα που ζούμε. Δυστυχώς με την ανοχή της Δημοτικής αρχής (γιατί είναι φαινόμενο ορατό και πολλών ετών) αρκετοί από τους κατοίκους ρίχνουν τα οικιακά λύματα στον αγωγό των ομβρίων υδάτων, τα φρεάτια είναι ανοιχτά και η δυσοσμία και η μόλυνση από τα κουνούπια αφόρητα. Μάλιστα κάποιοι χρησιμοποιούν ειδικές συσκευές για να αδειάζουν τους βόθρους τους στον εν λόγω αγωγό και δεν περιγράφεται η δυσοσμία που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Για παράθυρα ανοιχτά ούτε συζήτηση. Για να καθίσεις στην αυλή σου, το ίδιο και χειρότερο.
Για ποιο πολιτισμό μιλάμε? Που είναι ο υγειονομικός έλεγχος και η προστασία των πολιτών?

 

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Οι βόθροι γύρω από την πλατεία που αδειάζουν;
    Όλες οι δημοτικές αρχές γνώριζαν τόσα χρόνια το πρόβλημα και δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ

  2. Τρομερές αποκαλύψεις από την κυρία αναγνώστρια . Η ίδια έχει βόθρο ; Που πέφτουν τα λίματα της; Στην πλατεία τι γίνεται ; Σε όλο το χωριό τι γίνεται . Ήρεμα γιατί είμαστε χωριό και γνωριζόμαστε !!!!

  3. Ένα χρόνιο πρόβλημα, μια μόνιμη αδιαφορία του δήμου, (φοβούμενος μην σπάσει τα αυγά των ψηφοφόρων, λες και οι νομοταγείς, η’ αυτοί που ανέχονται αυτή τη κατάσταση δεν ψηφίζουν).
    Κατά τα άλλα θέλουμε στην περιοχή μας τουρισμό, με βρωμιά, σκουπίδια, διακοπές νερού, και 140+ εύρο τη βραδιά.
    Μετά μή κλαίτε όταν φύγη ο κόσμος και μείνετε με την βρώμα.

  4. Συμφωνώ απόλυτα. Χτες το βράδυ πέρναγες στην γιαννήμπα η βρώμα αφόρητη το κουνούπι σύννεφο ανυπόφορη κατάσταση. Κάθε καλοκαίρι τα ίδια. Και ναι εμείς έχουμε βόθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button