ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Γονείς τίμησαν τον απερχόμενη Διευθυντή του ΓΕΛ Κυπαρισσίας σε εκδήλωση

Περίσσεψε η συγκίνηση το βράδυ της Κυριακής, οπότε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας τίμησε τον απερχόμενο διευθυντή Χρήστο Χήναρη.

 

Με πρωτοβουλία των γονέων, τα μέλη του Δ.Σ. συναντήθηκαν με τον κ. Χήναρη  στην παραλία Κυπαρισσίας και μέσα σε όμορφο και εγκάρδιο κλίμα απένειμαν στον απερχόμενο διευθυντή τιμητική πλακέτα για την ανεκτίμητη προσφορά του στα παιδιά τους και το σχολείο.

%CE%9F-%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%A7%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%A3%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-835x1024

«Χθες βράδυ, σε συνάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου μας σε εγκάρδιο κλίμα, απονεμήθηκε στον απερχόμενο διευθυντή του σχολείου μας, Χρήστο Χήναρη, τιμητική πλακέτα για την ανεκτίμητη προσφορά του! Εξαρχής ήταν δίπλα μας με τις πολύτιμες συμβουλές του και την απεριόριστη δοτικότητα που τον διακρίνει. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται το ελληνικό σχολείο! Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την αγαστή συνεργασία, που θα συνεχιστεί σε όποια θέση και αν υπηρετεί!», τονίζεται σε σχετική δημοσίευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο facebook με φωτογραφίες.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Εξαίρετος εκπαιδευτικός, βαθύς γνώστης του αντικειμένου του , συνεργάσιμος με τους συναδέλφους του, επικοινωνιακός, μεταδοτικός,μεθοδικός και αγαπητός στην εκπαιδευτική κοινότητα. Άφησε το αποτύπωμα του στη διάρκεια άσκησης διευθυντικών καθηκόντων στο Λύκειο και έχει πολλά να δώσει στην εκπαίδευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button