Δήμος Οιχαλίας

Δήμος Οιχαλίας: Υπεγράφη προγραμματική σύμβαση για την ολοκλήρωση του έργου: “Αναπλάσεις οδών από κόμβο 7ης Ε.Ο. έως είσοδο Βιομηχανικής Ζώνης”

Υπεγράφη το απόγευμα της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2022, στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Μεσσηνίας, μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Οιχαλίας, Προγραμματική Σύμβαση για την ολοκλήρωση του έργου: “Αναπλάσεις οδών από κόμβο 7ης Ε.Ο. (Κέντρο Υγείας Μελιγαλά) προς πλατεία Αγ. Ιωάννου έως είσοδο Βιομηχανικής Ζώνης (Ά Φάση)”, προϋπολογισμού 747.000,00 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας, απευθυνόμενος στη Δήμαρχο Οιχαλίας κα. Γεωργακοπούλου, αναφέρθηκε στις, από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου, εκκρεμότητες που αφορούν το Δήμο Οιχαλίας οι οποίες είναι: η ολοκλήρωση των εργασιών στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου, η ασφαλτόστρωση του τμήματος της 7ης Ε.Ο.που συνδέει τις τοπικές κοινότητες Σκάλας, Μελιγαλά και Ζευγολατειού, παρεμβάσεις στη γέφυρα της Μαυροζούμενας στη τ.κ. Νεοχωρίου Ιθώμης και τέλος η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το τμήμα της οδού που συνδέει τις τοπικές κοινότητες Νεοχωρίου Ιθώμης και Ζερμπισίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button