Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Διοργάνωση συναυλίας στα Φιλιατρά με τον Βασίλη Τερλέγκα

Μία ακόμη μεγάλη συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Τριφυλίας φέτος το καλοκαίρι με τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Τερλέγκα και τη Σάσυ Τσεντόρου.

Για το λόγο αυτό στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας εγκρίθηκε το πρωτογενές αίτημα αιτήματος δαπάνης ποσού 10.000 ευρώ για τη διοργάνωση συναυλίας στις 12.8.2022 στα Φιλιατρά.

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Κοιν. Επιχείρηση θα διοργανώσει συναυλία του καλλιτεχνικού σχήματος «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ, ΣΑΣΥ ΤΣΕΝΤΟΥΡΟΥ» στις 12.08.2022 στην Πλατεία Φιλιατρών.
Ο προϋπολογισμός δαπάνης της διοργάνωσης αφορά την αμοιβή του καλλιτεχνικού σχήματος μετά της ασφάλισης των (6) μουσικών, (3) τραγουδιστών και την ηχητική & φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης και ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

13 Σχόλια

  1. Παιδί της νύχτας μια ζωή δεν το αντέχω το πρωί. Αυτή η τσεντουρου πρόκειται περί μεεεεγαλης καλλιτέχνιδας.

    1. εμ! τι νόμιζες Steve ότι με μοτσαρτ και συμφωνική θα ξεχάσει ο δημότης τα προβλήματα που τον ταλανίζουν;
      άσε δε που δεν ειναι και στο στυλ του δημάρχου!

  2. Δήμαρχε καλησπέρα ο Τάκης ο Λεμονιάς είμαι σε παρακαλώ κοίταξε αν υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσεις κάτω τη Χαρουλα τη Βέρα το Κώστα το Σαφέτη κ το Μάκη το Τσικο στο κλαρίνο θα γίνει μεγάλο πανηγύρι.

  3. Σε αυτό το δήμο δεν υπάρχουν μόνο λάτρες του γαύγισματος.Υπαρχει και” κανονικός κόσμος” και πληρώνουν το ίδιο πολιτιστικό τέλος.

  4. Μέχρι και τα αγάλματα από το συντριβάνι θα κατουρηθούν από τη χαρά τους !!! Το κλαρίνο θα πάει σύννεφο !!!

  5. Ισομερής και δίκαιη αντιμετώπιση όλων των ενοτήτων.!! Φιλιατρά και μόνο Φιλιατρά. Οι υπόλοιπες να συνεισφέρετε

  6. Λούμπεν Uber Alles!!!
    Ελπίζω να μην έχουμε αυτοφορα αυτή τη φορά και να σκεφτούν ότι οι εκδηλώσεις εντός της πόλης πρέπει να τελειώνουν μια λογική ώρα. Α! και ότι οι συγγενείς μας και μη εξ Αθηνών που παραθεριζουν και ιδίως αν πληρώνουν τέλη για ιδιοκτησίες είναι άνθρωποι και ευπρόσδεκτοι. Ξέρω υπερβολικά πράγματα, ουτοπικα αλλά ποτέ δεν ξέρεις

  7. Θελω ip απο τον => “Έχουν γνώση οι φύλακες” / Τι να μας πεις κ συ απ την ζωη σου (την μιζερη) μια νυχτα απ την δικη μου ολοκληρη δικη σου, (απο τον δισκο Διαβατηριο – Στίχοι:
    Σωτήρης Κόρδας Μουσική: Βασίλης Τερλέγκας) Κ μετα εχει λουκουμι ή βανιλια υποβρυχιο.
    Ο Γαλλος ο eiffel 65 με το Blue, ολα καλα???
    Ωρε κουλτουρα κ διανοηση που εχει Τριφυλια με καρεκλες κ ποδηλατα κρεμασμενα στο τοιχο (βλεπε απαραδεκτους / Βαρογκαρα), που ετρωγαν αγκορτσα κ το καρπουζι φλουδα κ τα ζουμια μεχρι τα γκουργκουνια.
    Μη σκατε ρε ειναι κ η Μποφιλιου (δηλωμενη κκε, να δω ποιες κουφαλες θα πανε), Θηβαιο δν εχει ακομα (αυτος που ελεγε καποτε οτι μια τετραμελης οικογενεια μπορει να ζησει με παξιμαδια κ ελιες).
    Στο λοιπον, μπορει να μη γουσταρετε Τερλεγκα / Κοντολαζο η οποιον αλλο λαικο τραγουδιστη, ειναι δικαιωμα σας κ σεβαστο, αλλα με το να ειρωνευεστε κ να κραζετε, ριχνετε το επιπεδο που λετε οτι εχετε κ σας κανει πιο μαλακες απ οτι ειστε.
    Α κ μη ξεχασω να σας γλεντησω => ΠΑΣΟΚ (Το Παλιο Το Ορθοδοξο) – Ουισκι κ του Τερλεγκα οι δισκοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button