Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Παραίτηση βόμβα της Χάιδως Παναγιωτοπούλου από Αντιδήμαρχος

Aυτά που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά μας ενώνουν

Πριν λίγη ώρα με δελτίο τύπου η Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Χάιδω Παναγιωτοπούλου έκανε γνωστή την παραίτησή της, κάτι που ουσιαστικά βάζει τέλος και στην συνεργασία της παράταξης της με την παράταξη του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γιώργου Λεβεντάκη. 

Σίγουρα η είδηση έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς η έως τώρα συνεργασία δεν προμήνυε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Δείτε τι αναφέρει σε δελτίο τύπου η κα Παναγιωτοπούλου:

Το κίνητρο της ενασχόλησής μου με τα κοινά αποτέλεσε η θέλησή μου να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη στους συμπολίτες μου και στον τόπο μας, αλλά και η ξεκάθαρη και διαχρονική πεποίθησή μου ότι αν θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, πρέπει να παλέψεις εκ των έσω, ως ενεργός πολίτης.
Για τους ίδιους ακριβώς λόγους, πριν ένα έτος περίπου, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση συνεργασίας και ορισμού μου ως Αντιδημάρχου Τριφυλίας από τον νέο Δήμαρχο Τριφυλίας που εξέλεξε ο Τριφυλιακός λαός, πιστεύοντας ότι αυτά που μας ενώνουν με το νέο Δήμαρχο Τριφυλίας και την παράταξή του ήταν περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.
Όμως μετά από ένα περίπου έτος από την θέση ευθύνης της Αντιδημάρχου Τριφυλίας, αναζητώντας τον κοινό τόπο με τη νέα Δημοτική Αρχή, με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του τόπου μας και το καλό του Δήμου Τριφυλίας, τελικά διαπιστώνω, ότι αυτά που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά μας ενώνουν.
Για τους λόγους αυτούς, παραμένοντας πιστή στις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας,
δηλώνω ότι παραιτούμαι από την θέση της Αντιδημάρχου Τριφυλίας, αποχωρώ από τη συνεργασία μου με την Δημοτική Αρχή
δηλώνω ότι παραμένω πιστή στα καθήκοντά μου, καλοπροαίρετα κριτικά, δημιουργικά και παραγωγικά, με ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις, για το κοινό καλό και την πρόοδο του τόπου μας και των συμπολιτών μου, από τη θέση μου, ως επικεφαλής της παράταξης μου και της δημοτικής συμβούλου του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας.
Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο Τριφυλίας Γεώργιο Λεβεντάκη για την μέχρι σήμερα συνεργασίας μας αλλά και για την πρότασή του για συνέχιση αυτής, εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του και οι επιλογές του στο τέλος της τετραετίας να έχουν ως αποτέλεσμα θετικό πρόσημο για ολόκληρο το Δήμο Τριφυλίας. Για κάθε τι θετικό θα είμαστε παρόντες και θα διαφυλάξουμε κριτικά και με προτάσεις οτιδήποτε αισθανθούμε ότι αντιβαίνει αρχές, αξίες και προτεραιότητες για τον Δήμο μας.
Κυπαρισσία, 3-9-2020
Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» ΚΑΙ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα

33 Σχόλια

  1. Αν χρειάζεστε ένα χρόνο να δείτε αυτά που άλλοι έβλεπαν από την πρώτη μέρα, ξανασκεφτείτε αν πρέπει να ασχολείστε με την πολιτική.

  2. Αγαπητή μου δύο εκδοχές υπάρχουν:
    1ον. Ήξερες και πήγες για προσωπικό όφελος και προβολή ( παρά τις διαφωνίες ακόμα και συνεργατών σου). Άρα,έχεις άλλους σκοπούς…
    2ον. Δεν ήξερες (δεν έβλεπες τα προφανή). Άρα δεν κάνεις για πολιτική.
    Αυτά…

  3. Αγαπητοί Τριφύλιοι,
    Η Κυρία μας δουλεύει.
    Η κυρία δεν έχει την πλειοψηφία του συνδυασμού της.Χρείαζεται να συμφωνήσουν τρεις συμβουλοί της.Δεν συναινεί η κ.Πανουσοπούλου.Ευτυχώς.!!ΜΠΡΑΒΟ!!
    Η «ένδοξη» πορεία της,άδοξα νωρίς τελείωσε.
    Όλες οι ανερμάτιστες υποστυρικτικές δηλώσεις προς Λεβεντάκη θα αποτελέσουν μνημείο αμοραλισμού και πολιτικής απρέπειας και ασυνέπειας.
    Οι ημέρες και οι νύχτες της αντιδημαρχίας αποτελούν μελανό σημείο για την αυτοδιοίκηση και την Κυπαρίσσια.
    Άντε τώρα και υποψήφια βουλευτής!!!
    Όσο για τον Λεβεντάκη μας,όπως τα έχει κάνει και δρομολογήσει,το μόνο που του μένει :Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.
    Η τετραετία δεν βγαίνει για εκείνους που ξέρουν και καταλαβαίνουν.

  4. Εσύ τι έκανες τον ένα χρόνο από την θέση της αντιδημάρχου; Ποιά θέματα προώθησες; Για ποιά συνεργασία ευχαριστείς τον δήμαρχο; Ποιές ήταν οι διαφορές που σε χωρίζουν; Οφείλεις απαντήσεις στους πολίτες, όπως και ο έτερος αντιδήμαρχος κ.Ανδρινόπουλος

  5. Κύριε Αυριανιστη έχετε λάθος ενημέρωση. Ένας σύμβουλος της παράταξης της διαφώνησε από την αρχή (και δεν υπέγραψε ττην συνεργασία με την παράταξη του δημάρχου) και δεν ήταν η κα Πανουσιοπουλου (η οποία και υπέγραψε). Για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!!!

      1. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑς ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΝΑς ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ?? ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΔΙΖΕΙΣ….

  6. προς “Αυριανιστη”…
    κε αυριανιστη χρησιμοποιείτε όνομα το οποίο παραπεμπει στο μέλλον… καλο θα ηταν να ξερετε τι εχει συμβει στο παρελθον για να μιλατε για το μελλον. Δεν ξερω αν σκοπιμως αναφερετε στο σχολιο το ονομα της κας Πανουσιοπουλου οτι ελεγε “οχι” στην ανανεωση της συνεργασιας, αλλα… για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους αυτος που ειχε αποδεδειγμενα αρνηθει εξ αρχης την συνεργασια απο την παραταξη της κας Παναγιωτοπουλου ηταν ο κ. Αδρακτας (μαλιστα εχει γραφτει και στον τοπικο τυπο) . Εντεχνως (σκοπιμως) λοιπον αναφερετε λανθασμενα ενα ονομα για να ριξετε σταχτη στα ματια του κοσμου, για ποιο λογο; Δεν γνωριζω αυτη η παραπληροφορηση σε τι αποσκοπει… Το οτι οι περισσοτεροι χρησιμοποιούν ενα “νικνειμ” για να γραψουν ενα σχολιο δεν σημαινει κιολας οτι θα πρεπει να λαμβανουμε σοβαρα την καθε κουταμαρα που γραφει καποιος.

  7. Δεν σε κόβω για αυριανιστή μεγάλε… εσκεμμένες ανακρίβειες, παρωχημένος λόγος, πολύ εξυπνάδα… για πολύ χτεσινό σε κόβω!!!

  8. Αυτό που πρέπει να κάνεις κ. Παναγιωτοπουλου είναι να παραιτηθείς και από Δημοτικός Σύμβουλος. Αυτό που έκανες είναι λίγο… δε σε σώζει….. . Ποιος θα ασχοληθεί τώρα με την Ανάπλαση της Άνω Πόλης; Πως θα ζήσουμε τώρα χωρίς να σε βλέπουμε στο έργο.; Γιατί μας το έκανες αυτό; Δεν μας σκέφτηκες καθόλου; Άφησες το έργο στα μπετά και στη σκόνη και έφυγες; Δεν μας έβαλες ούτε τα δεντράκια που κόψατε…; Τι θα κάνουμε εμείς τώρα χωρίς δεντράκια και πράσινο;;; Ποιος θα βάλει το χεράκι του τώρα να τελειώσει το έργο;;; Ποιος θα μας αποκαταστήσει τα καλντερίμια που μας χαλασατε;; Δεν μπορώ να συνεχίσω με έχουν πιάσει τα κλάματα… Κρίμα…

  9. Ο μεγάλος μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια δεν ταράχθηκε και είπε δεν σας βλέπω πουθενά, μόνος μου, Εγώ εγώ εγώ.

    1. Μήπως και πριν τους έβλεπε ; Για να περνούσε αυτά που ήθελε τους υπολόγιζε και όχι ως πραγματικούς συνεργάτες.Η μέρα που σε λίγο ξημερώνει θα φέρει πολλα στο φως.Υπομονή .Έρχονται εξελίξεις.Κρίμα που δεν προλάβαμε να κάνουμε τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Σιδηρόκαστρο !!!

  10. Με σωστό χειρισμό η κα Παναγιωτοπούλου θα είναι η επόμενη Δήμαρχος Τριφυλίας. Σωστή η τοποθέτηση της όπως και το Δελτίο Τύπου της.
    Η Διοίκηση Φιλιατρών που έχει επέλθει στην Κυπαρισσία, δεν έχει καμμία πλειοψηφία πλέον.
    Είναι μεγάλο ερώτημα ποιες θα είναι οι κινήσεις του κυρίου Μπακουρου, που όμως έχει μείνει ορφανός από στήριξη και των κομμάτων που αντιπροσώπευε στις εκλογές. Τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ.
    Αναμένουμε τις εξελίξεις, όπως αναμένουμε και επιτέλους νερό στην Κυπαρισσία.

    1. Η κα Παναγιωτοπουλου οφείλει να δώσει ξεκάθαρες και πειστικές απαντήσεις για την εξέλιξη αυτή και να μην κρύβετε πίσω από γενικόλογες αοριστίες.Υπάρχουν σοβαροί λόγοι που την οδηγησαν στην απόφαση αυτή.Αυτα που διαρρέουν οτι διαφωνεί με την αναβάθμιση του Μπακουρου ή την αποπομπή του Ασημακοπουλου είναι αστεία. Ο κος Ανδρινοπουλος τι θα κανει ;Ποιά στάση θα κρατήσει και τι θα κάνει με την παραμονή του Κουτρουμπη;Χασαμε το πανηγύρι της Κυπαρισσιας έχουμε Θέματα όμως πολλα να κυλησουμε τις επόμενες ημέρες χαρούμενα.Πόσο

  11. Μετά από τόσα που εέσουρε στην κα Πανουσοπούλου ο Λεβεντακης κάποιος άλλος θα είχε πάει στον εισαγγελέα αυτή όμως έκανε υπομονή και να τώρα προς μεγάλη ικανοποίηση της θα την χρίση Αντιδήμαρχο….το χρήμα όλα τα σκεπάζει… ΔΕΥΑΤ…. πολύ χρήμα…

    1. Μετά τις ύβρεις θα έλθει η αμοιβή για τις προαναφερθείσες υπηρεσίες.Για το Θοδωρο το θειο της Χαιδως τίποτε.Κρίμα δεν είναι;

  12. Μανώλη αν πειθεσαι από αυτά που δηλώνει η κα παναγιωτοπουλου να το κοιτάξεις φίλε μου… και επειδή προφανώς είσαι φίλος της, ρώτησε την πότε κατάλαβε ότι την χωρίζουν περισσότερα απ’ ότι την ενώνουν με την δημοτική αρχή; γιατί μέχρι χτες υπερασπιζοταν τον δήμαρχο μετά άνευ όρων…

  13. Κρίμα.Και τα πηγαίνατε τόσο καλά.Αλλαξατε παντού τον αμίαντο.Δωσατε λάπτοπ στους μαθητές.Δωσατε 1000 ευρώ σε κάθε νεογέννητο.Και αλλά πολλά.Αντε στο καλό κοπέλα μου.

  14. Σε περιδίνηση ο Δήμος Τριφυλίας.Μια αποδοτική συνεργασία είχε άδοξο τέλος.Κρίμα!!!!Η συνεργασία αυτή ήταν σαθρή από τη γέννησή της,εύχομαι να μην αποδειχθεί και διεφθαρμένη.Λάθη,σωρεία αναθέσεων σε ορκωτούς λογιστές και συμβούλους,φωτογραφικες διακηρύξεις αναποτελεσματικοτητα,υπηρεσιες στο περιθωριο και καμία προοπτική για τον τόπο.Παρ’όλα αυτα πιστεύω ότι η κα Παναγιωτοπουλου έχει ηθικές αντιστάσεις ,που την οδήγησαν στη σημερινή της απόφαση.Έχει όμως τεράστια υποχρέωση να ενημερώσει τον Τριφυλιακο λαό για όλα αυτά,διαφορετικά δεν έχει μέλλον.

  15. Η Δημαρχία του Λεβεντακη δεν στηρίζεται σε αξίες και ιδανικά.καιρος να εγκαταλείψετε το πλοίο η Τριφυλία δεν είναι Τηλεπαιχνίδι..και μάλιστα πολύ φτηνό …BAR…..Το θυμάστε? Game love…?? Φτηνά πράγματα ….και πολύ ψέμα …και το άλλο ? Άσε … μεγάλες γνώσεις….. Χάλια… άσχημη κατάσταση κρίμα και χαμένη Τετραετία γιά την Τριφυλία….
    Ας προσέχαμε……… Ας ρωτούσαμε….

  16. Τα πράγματα δυστυχώς δεν εξελίσσονται καθόλου καλά, όχι για τον δήμαρχο και τους άλλους δίπλα του, αλλά για τον δήμο Τριφυλίας με τα τόσο οξυμμένα προβλήματα. Δεν υπάρχουν σύμβουλοι με γνώση των θεμάτων του δήμου, πλην ελαχίστων, και δεν υπάρχουν σύμβουλοι που να μπορούν να πάρουν πολιτικές πρωτοβουλίες ευρύτερων συναινέσεων για να σωθεί ότι μπορεί και να ορθοποδήσει ο δήμος. Πληρώνουμε τις πολιτικές επιλογές μας

  17. Θα παραιτηθείτε όλοι και δεν θα μάθουμε ποτέ πόσα έφαγε ο Κατσιβελας!! Κύριε Λεβεντακη τελικά θα μπει φυλακή ο Κατσιβελας;;Οι συνεργάτες του που όπως λέγατε έφαγαν τόσα πολλά;; Ακόμα να βγείτε και να πείτε ότι τελικά λείπουν τόσα!!

  18. Κρίμα Κυρία μου κάνατε τόσα σπαοδαία πραγματα για τη Κυπαρισσία μέσα σε ένα χρόνο, όπως: Φτιάξατε την πλατεία της άνω πόλης, διώξατε τη ΔΕΑΤ από τη Κυπαρισσία κλπ. Δικαίως ευχαριστείτετο Δήμαρχο για τη συνεργασία σας.
    Θα σας ξαναψηφίσουμε σίγουρα.
    Τριπυλιωτης

  19. Προχωρα δημαρχε και μη μασας σε 2.5 χρονια αρχιζουν οι εκλογες!!αντε και με την δευτερη τετραετια στο τσεπάκι να ολοκληρωσουμε οτι δεν καναμε!!!!!οσο η Νουδουλα ειναι απανω και εχουν βολευτει τα τεκνα της μη φοβασαι!!!Αληθεια εσενα τι σου ταξαν:::ε γιατι νδ ελεγες οτι ησουνα….α καιδεν κατεβαινεις για πρωτη φορα ε όπως και οι αλλοι??Θυμασαι ησουνα και σε συνδυασμο υποψηφιος εναντιον του τότε υποψηφιου Σωτηροπουλου και Ξυγκα(δημαρχου φιλιατρων)και ναι που σου φερε την ανθοδεσμη στο σινεμα..τι θυμηθηκα ο τρισμεγιστος τωρα!!!Η κυρια αντιδημαρχος καλα εκανε όπως στην αρχη έτσι και τωρα τι να έκανε δηλαδη??? 8-6=2…= 1-0 =5-3,,,,=4-4 = αστο το χασα …καλο χειμωνα το αποφρακτικο που είναι δεν πιστευω να πλημμυρησουμε????

  20. Στο καλό…H συμβολή σας στο καλό του τόπου θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των Τριφυλιων..Χαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button