ΕκπαίδευσηΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Δήμος Τριφυλίας: Bράβευση μαθήτριας που πέτυχε στις Πανελλήνιες 2019

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Δήμος Τριφυλίας βράβευσε τους μαθητές που στις πανελλαδικές εξετάσεις πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ωστόσο, από λάθος, στη λίστα με τους επιτυχόντες δεν είχε συμπεριληφθεί και το όνομα της Αγγελικής Καλογεροπούλου, μαθήτριας του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών.

Σε ανακοίνωση στη σελίδα ΑΝΟΔΟΣ Τριφυλίας σημειώνονται τα εξής:

Όπως γνωρίζετε, στις 06-02-2020, ο Δήμος Τριφυλίας βράβευσε τους μαθητές εκείνους που, στο τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, με τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από λάθος, στη λίστα με τους επιτυχόντες που μας δόθηκε τότε από τη σχολική μονάδα της, δεν είχε συμπεριληφθεί και το όνομα της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ του Δήμου, (μαθήτριας του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών).

Για το λόγο αυτό, έστω και ετεροχρονισμένα, προβήκαμε στη βράβευσή της, όπως είναι και το δίκαιο.

Της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, από το Δήμο Τριφυλίας και της δόθηκε χρηματικό ποσό (300,00) Ευρώ, που αποτελεί χορηγία του ασφαλιστικού γραφείου “ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ”.

Της ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή συνέχεια στις σπουδές της!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button