Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Δημοπρατήθηκαν οι συνδέσεις δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 249.499,04 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Ένα σημαντικό έργο, όπως είναι οι συνδέσεις του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή των Φιλιατρών, πρόκειται να υλοποιηθεί, καθώς το έργο δημοπρατήθηκε χθες από τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας και σε λίγες μέρες θα αναδειχθεί ο ανάδοχος υλοποίησής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, κατατεθήκαν δύο προσφορές, με καλύτερη αυτή του Ηλία Παναγόπουλου με 50,8% έκπτωση.

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες στο νέο δίκτυο ύδρευσης Φιλιατρών οι οποίες περιλαμβάνουν εργασίες μεταφοράς των υδρομέτρων από τα παλιά στα νέα φρεάτια απομόνωση των παλιών παροχών και σύνδεση της ιδιωτικής παροχής με το υδρόμετρο, αποκατάσταση στην πρότερη κατάσταση των πεζοδρομίων, επίσης θα κατασκευαστούν όπου απαιτείται νέες παροχές που θα περιλαμβάνουν και ενιαίο φρεάτιο με χυτοσίδηρο κάλυμμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button