Τοπικά Νέα

Δημοπρατείται σύντομα η δημοτική οδοποιία Φιλιατρών προϋπολογισμού 400.000 ευρώ

Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης και η συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού  δημοπρασίας του έργου: «∆ΗΜΟΤΙΚΗ Ο∆ΟΠΟΙΙΑ Τ.Κ.  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ∆ΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, και η σχετική διακήρυξη αναμένεται να δημοσιευθεί σύντομα.

Να σημειωθεί ότι το έργο χρηματοδοτείται  σύμφωνα µε απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης µε την οποία εγκρίθηκε η ένταξη του έργου : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟ∆ΟΜΩΝ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2016 ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» µε προϋπ/σµό 4.000.000 € και κωδικό έργου 2017ΕΠ82600002, στο Πρόγραµµα ∆ηµοσίων Επενδύσεων (Π∆Ε) 2017 και στη ΣΑΕΠ 826 και την υπ’ αριθ. 173/23-05-2018, Πρακτικό 10 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την έγκριση κατανοµής πιστώσεων του ανωτέρω έργου µε τα αντίστοιχα οικονομικά του στοιχεία.

Σύμφωνα με τη μελέτη έργου περιλαμβάνονται εργασίες συντήρησης οδοστρωμάτων και ασφαλτόστρωση διαφόρων οδών της ∆.Ε Φιλιατρών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button