Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Διήμερο Πολυθεματικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για παιδιά στα Φιλιατρά

22Ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, στο Πάρκο της Βλαχέρνας θα πραγματοποιηθεί το 22Ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ για παιδιά. Περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφική, κολάζ, κατασκευές και παράσταση κουκλοθεάτρου!

Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας (Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.).

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 15/7/2023, Ώρα 7.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

  • Έκθεση φωτογραφίας με έμπνευση τον τόπο που ζούμε!! Τίτλος «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ».

  • Δημιουργική φαντασία και παιδική τέχνη !!

Ζωγραφική, κολάζ και κατασκευές για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου. Χρωματιστά χαρτιά, χαρτόνια, κόλλες, ψαλίδια, μαρκαδόροι, μπογιές, πινέλα και πολλά ακόμη υλικά στη διάθεση της παιδικής φαντασίας!!

Στην έκθεση φωτογραφίας μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά και νέοι με μία φωτογραφία από ένα αγαπημένο σημείο του Δήμου μας. Μπορεί να είναι η γειτονιά τους, μια αυλή, ένας κήπος, ένα μνημείο, ένα παλιό σπίτι ή ότι άλλο τους προκαλεί το ενδιαφέρον. Τη φωτογραφία μπορούν να στείλουν με email στο vipan.nipfil@yahoo.gr ή με viber στο 6972297936 μέχρι την Τετάρτη 12/7/2023 γράφοντας το όνομά τους και τον τίτλο της φωτογραφίας.

Ο στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσουν τα παιδιά τον τόπο μας μέσα από τα δικά τους μάτια.

Κυριακή 16/7/2023

Ώρα 7.00 μ.μ .– 8.30 μ.μ.

  • Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ».

  • Οι μικροί δημιουργοί ζωγραφίζουν και κατασκευάζουν με καθοδήγηση ειδικών εργαστηρίων και εμψύχωσης για δεύτερη ημέρα, γιατί η παιδική φαντασία είναι αστείρευτη!!

  • Έκθεση των παιδικών έργων (ζωγραφικής και κατασκευών) του διημέρου.

Ώρα 8.30 μ.μ. Παράσταση κουκλοθέατρου «Τα πολύχρωμα τέρατα».

Η Ηρώ Θεοδώρου από την ομάδα Κοκου-Μουκλό Καλαμάτας και η Μαρίζα Νταϊφά από το Γουτού Γουπατού μέσα από διαφορετικές διαδρομές θα ανοίξουν τις μαγικές τους βαλίτσες και θα αρχίσουν να μπερδεύουν χρώματα, μουσικές και συναισθήματα. Ένα έργο επίκαιρο για την αγάπη και την αλληλεγγύη, ενάντια στην απομόνωση, που προτάσσει η δελεαστική τεχνολογία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button