ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Διαγωνισμός για την ανακαίνιση του κτηρίου που στεγάζεται το Α.Τ. Γαργαλιάνων

«Ανακαίνιση δημοτικού κτηρίου Αθ. Κοκκώνη»

Δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Τριφυλίας η περίληψη της διακήρυξης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή, για το έργο με τίτλο «Ανακαίνιση δημοτικού κτηρίου Αθ. Κοκκώνη». Πρόκειται για το κτήριο που στεγάζεται το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 57.561,89 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 %

Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν τη στεγανοποίηση της ταράτσας, κατασκευάζοντας ξύλινη στέγη, η επισκευή των φθαρμένων από την υγρασία επιχρισμάτων και χρωματισμών των προβόλων και της τοιχοποιίας εντός και εκτός του κτιρίου. Επίσης, θα γίνει ελαιοχρωματισμός στις εσωτερικές ξύλινες θύρες και θα αντικατασταθούν τα παλαιά ξύλινα κουφώματα από νέα αλουμινίου.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τέσσερις (4) μήνες. Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς με βάση την τιμή. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 3η/1/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15.00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την 7η/1/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 (ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button