ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Διακοπή νερού σήμερα στους Γαργαλιάνους

Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. σας ενημερώνει ότι λόγω της χθεσινής βλάβης στον τροφοδοτικό αγωγό από το Αλικοντούζι, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στην Δ.Ε. Γαργαλιάνων σήμερα 2/8/2023 από 13:30 έως 18:30.

Σχετικά Άρθρα

6 Σχόλια

  1. Η προγραμματισμένη διακόπη νερού γιατί γίνεται το μεσημέρι (αφού είναι λογω της χτεσινής βλάβης ) και δεν γινεται αργά το βράδυ ; ΨΕΥΤΕΣ…

  2. Εν όψει των Εκλογών , θα πρέπει να απαντήσουν οι Υποψήφιοι σχετικά με το Δίκτυο της Πόλεως των Γαργαλιάνων. .

    Τι θα πράξουν;

    Θα πηγαίνουμε σε μπαλώματα η θα προχωρήσουμε σε συνολική αντικατάσταση;

    Άλλο να υβριζονται κόσμος στα σχόλια αλλά τα προβλήματα είναι εδώ σας περιμένουν και μας κάνουν ως πολίτες την ζωή δύσκολη.

    1. Το δικτυο των Γαργαλιάνων ειναι σχετικα καινούργιο.

      Ο αγωγος Αλικοντούζι μας τα χαλαει επειδη σπαει συνεχεια και η πολη ξεμενει απο νερο.
      Οταν η πολη ξεμενει και μετα ξαναγεμιζει με νερο, προκαλούνται ζημιες λογω των πιεσεων που δημιουργουνται.

  3. Εχτες θα υπήρχε διακοπή σε Διαλισκαρι-βρωμονερι κτλπ λογω βλάβης σον αγώγο απο Αλικοντούζι. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ Περιοχές Παίρνουν Νερό ΑΠΟ ΤΗ Γεώτρηση ΣΤΑ ΓΟΥΒΑΛΑΡΙΑ(ΜΠΟΤΖΟΥ) και οχι από το Αλικοντούζι . Σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ έβγαζε προεκλογικές φωτογραφίες ενώ η Δήμοτική του ενότητα ήταν χωρίς νέρο για περισότερο απο 5 ώρες .. ΛΕΦΤΑ για νεες δεξαμενές νερού βρέθηκαν λεφτά για να πληρώσουμε για να φτιάξουμε τις γεωτρήσεις και να έχουμε νέρο να βάλουμε στις δεξάμενες δεν βρεθηκαν. πήραμε πρώτα το σαμάρι και μέτα θα πάρουμε το γάιδαρο..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button