ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Διακοπή νερού την Δευτέρα στους Γαργαλιάνους

Σύμφωνα με ενημέρωση από της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στην Δ.Κ. Γαργαλιάνων, στις περιοχές Άγιοι Πάντες, Κεντρική Πλατεία και Άγιος Γεώργιος αύριο Δευτέρα 13/03/23 από τις 8:30 έως την αποκατάσταση της βλάβης.

Σχετικά Άρθρα

9 Σχόλια

  1. Καλά το κατάλαβα!!!! Κι εκεί σαμποτάζ κάνουν??? Ε δε ντρέπονται λίγο όλοι εκεί στους Γαργαλιάνους που πάνε να κάνουν τέτοιο κακό στο Δημαρχούκο μας!!!! Ή ίσως ζήλεψαν εμάς τους πανωπολιτες της Κυπαρισσίας γιατί πολύ ωραία περνάμε!!! Άντε βρε μη φοβάστε θα περάσετε κι εσείς όμορφα!!! Και προπαντός μη θίξει κανείς το Δημαρχούκο μου!!! Κακά παιδάκια!!!

  2. Ξέχασα να σας πω πόσο όμορφα είναι χωρίς νερό!!! Καταρχήν ξυπνάνε άλλα ένστικτα πρωτόγονα και θες να έρθεις ποιο κοντά με τον κόσμο (εσύ θες να έρθεις δεν ξέρω αν και ο κόσμος το θέλει να πλησιάσεις τόσο)!!! Τα δόντια σου αποκτούν τη δική τους αυτονομία και τα χέρια σου πια ανακαλύπτουν πως δεν θα είναι ξερά από το παλιό σαπούνι!!! Δεν σας παρουσιάζω τίποτα πιο χαμηλά !!! Ε βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει μην τα περιμένετε όλα κι εσείς! Με αγάπη στο Δημαρχούκο μου !!! Πάντα τέτοια!!!

  3. Ως την αποκατάσταση της βλάβης. Πάτε καλά. Εδώ στην Ανω Πόλη Κυριακή βράδυ και ακόμη δεν ήρθε το νερό. Άκου ως την αποκατασταδη της βλάβης; Ρωτάς πρώτα αν θα βρουν την βλάβη;;;
    Άσε να βρουν πρώτα τη βλάβη;
    Εδώ στην Ανω Πόλη την ψαχνιυν ακόμα. Παμε για 4η μέρα και ακόμη την ψάχνουν

  4. Χαχα βρε δεν ντρέπεστε?σαμποταρετε τον μόνο εγώ μπορώ?Αφού μπορεί θα δείτε ως δια μαγείας θα γίνουν όλα….άντε παλιόπαιδα που είστε όλο παράπονα!

  5. Ειχα γραψει σε προηγούμενο σχολιο, ότι η βλαβη στην Κυπαρισσία ισως ειναι σαμποτάζ για να γινει φασαρία κατα του δημαρχου.

    Τωρα επιβεβαιωθηκα!

    1ο βημα: Βλαβη στην Ανω πολη λιγες ημερες μετα την δικαστική απολυση των υδραυλικων της ΔΕΥΑΤ.
    2ο βημα: Βλαβη στους Γαργαλιανους

    Παω στοιχημα ότι αυριο θα γινει και 3ή βλαβη καπου αλλου!
    Ειμαστε που ειμαστε 3το κοσμικη πόλη σε υποδομες, εχουμε και μυαλά Βούλγαρου χωριατη και δεν καταλαβαινουμε ότι με τα σαμποταζ καταστρεφουμε το μελλον μας.

    1. ΚυραΚωσταντινα, κουμαριάς λίγο το καταλάβαμε ότι είσαι τσιράκι του ανίκανου……ποιο σαμποτάζ ρε σουργελα που αντί να κρυφτείτε ζητάτε εξιλαστήρια θύματα……ανίκανοι μας έχετε κάθε τρεις και λίγο χωρίς νερό

  6. Τρέξτε να φτιάξετε την βλάβη γιατί σε λίγο έρχεται η Δευτέρα. Θα έρθουμε στη ΔΕΥΑΤ αύριο το πρωί και θα φάτε τέτοια μπόχα από την απλησια μας που θα τη θυμάστε σε ολη σας τη ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button