Τοπικά Νέα

Διαψεύδει η Π.Ε. Μεσσηνίας ότι υπολειτουργεί το δημόσιο ΚΤΕΟ Μεσσηνίας

Με έναν υπάλληλο έμεινε το δημόσιο ΚΤΕΟ Μεσσηνίας στη Μεσσήνη και δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει, όπως καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ.

Την καταγγελία έκανε προχθές ο Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, επισημαίνοντας πως το δημόσιο ΚΤΕΟ κλείνει με τις μετακινήσεις υπαλλήλων (στη Διεύθυνση Μεταφορών κι Επικοινωνιών). “Η μοναδική υπάλληλος δεν μπορεί να ανταποκριθεί”, παρατήρησε ο κ. Καλομοίρης και ζήτησε την ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης. Σχολίασε, μάλιστα, ότι κλείνουν τις δημόσιες υπηρεσίες για να κερδίζουν περισσότερο οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Φαββατάς παρατήρησε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η περιφερειακή αρχή επιχειρεί να απαξιώσει και να κλείσει το δημόσιο ΚΤΕΟ. Υπενθύμισε πως για μια απλή πιστοποίηση το κράτησε κλειστό για 2 χρόνια και ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση, για να λειτουργήσει το ΚΤΕΟ.

Διαψεύδει η Π.Ε. Μεσσηνίας

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Με αφορμή δημοσιεύματα  στο χθεσινό  τύπο περί διακοπής της λειτουργίας του Δημόσιου ΚΤΕΟ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δημόσιο ΚΤΕΟ συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πολίτες που το επιλέγουν, με μοναδικό γνώμονα  την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους  και διατηρώντας παράλληλα τον Δημόσιο χαρακτήρα του.

Ο αν. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

                                                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button