Τοπικά Νέα

Δολοφονία στην Καλαμάτα: Βρέθηκε το αμάξι των δραστών

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ ως επικρατέστερο σενάριο πίσω από την αιματηρή επίθεση, στο κέντρο της Καλαμάτας, με θύμα έναν 47χρονο άνδρα.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, στην περιοχή Κιτριές του δήμου Δυτικής Μάνης, και ήδη η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον έναν από τους δύο.

Το θύμα φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η.Π.Α. για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Αυτή η καραμέλα με το “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Ειδικά όταν την αναπαράγουν αμα΄σητη τα τριτοκοσμικά ΜΜΕ στην Ελλάδα. Ακόμη και αν έχεις κάποιας μορφής επαφή με το έγκλημα δεν σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να σε σκοτώσει σαν το σκυλί μέσα στην μέση του δρόμου.

    Άσε που κινδυνεύεις να δολοφονηθείς από οποιονδήποτε δεν σε συμπαθεί για οποιονδήποτε λόγο με τα παρανοϊκά, τριτοκοσμικά ΜΜΕ να κάνουν αναφορά σε “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”.

    Δηλαδή αν οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες με τα μαχαίρια που εμφανίστηκαν στο προαύλιο του Κολλεγίου Αθηνών τελικά έσφαζαν τον μαθητή που έψαχναν, εκεί δεν θα είχαμε “ξεκαθάρισμα λογαρισμών”;

    Εντωμεταξύ, ακούσατε πουθενά την είδηση για την εισβολή των λαθρομεταναστών με τα μαχαίρια στο προαύλιο του Κολλεγίου Αθηνών; Την έπαιξε την είδηση το τέρας της δημοσιογραφίας, ο λαθρολάγνος κος Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1; Ή μήπως του χαλάει το αφήγημα της υπέροχης πολυπολιτισμικής Ελλάδας; Αναφέρθηκε στην είδηση ο δήθεν προοδευτικός δημοκράτης, πρώην πρασινοφρουρός κος Καμπουράκης ή μήπως του χαλάει το μπόλιασμα που ευαγγελίζεται ο μπολιαστής συντοπίτης του, ο κος Κ. Κ. Μητσοτάκη;

    Ντροπή και μόνο. Μιλάμε για την απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Βιώνουμε τον απόλυτο φασισμό ζώντας καταπιεσμένοι κάτω από μια μηντιακή χούντα μιας χούφτας παρανοϊκών (κυριολεκτικά) τριτοκοσμικών ναρκισσιστικών τηλεπερσόνων. Επειδή όταν αποκρύπτεις την αλήθεια και διαστερβλώνεις συστηματικά την πραγματικότητα αποτελείς τον ορισμό του τριτοκοσμικού. Και όταν αδιαφορείς τόσο προκλητικά για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ζωή είσαι ο ορισμός του παρανοϊκού. Δεν υπάρχουν λόγια.

    1. Βλέπετε άλλο δελτία ειδήσεων εσείς, γιατί εγώ και το είδα και το διάβασα.Βγαλτε τά κομματικά γυαλιά και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα

      1. Δεν μπορώ να βλέπω όλα τα δελτία ειδήσεων, πάντως ούτε στο βραδινό δελτίο του ΑΝΤ1, ούτε του ΣΚΑΙ έπαιξε η είδηση με τους μαχαιροβγάλτες στο προαύλιο του Κολλεγίου, ούτε στο πρωινό του ΟΠΕΝ.
        Αλλά και να έπαιζε η “ειδησουλα” ούτε θα γινόταν αναφορά στο αλλοδαπό γένος.

        Όπως δεν έπαιξε η ειδησουλα με τους δέκα οπλισμένους Πακιστανούς που διέσχισαν τα μισά Φιλιατρά πορευόμενοι προς τον στόχο τους.

        Επειδή αυτή είναι η πραγματικότητα στην μπολιασμενη κοινωνία μας. Τα μαχαίρια, τα ρόπαλα και τα “ξεκαθαρισματα λογαριασμών”. Αν στο Κολλέγιο τελικά έσφαζαν τον μαθητή στο προαύλιο δεν θα είχαμε “ξεκαθάρισμα λογαριασμών “;

        Αλήθεια, τελικά με τους 10 οπλισμένους Πακιστανούς στα Φιλιατρά τι έγινε; Δεν αποτελούν συμμορία; Οι 5 ακόμη αγνοούνται; Τους ψάχνει καποιος; Που; Οι 5 που έπιασαν που βρίσκονται; Το θύμα; Υπάρχει το θύμα; Που βρίσκεται; Τα όπλα; Δεν θα δούμε φωτογραφίες;

        Ιδού η πραγματική πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button