Δήμος ΟιχαλίαςΤοπικά Νέα

Δύο νέες ειδικές συμβούλους προσέλαβε η δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου

Δύο νέες ειδικές συμβούλους προσέλαβε η δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, υπογράφοντας χθες μαζί τους τις συμβάσεις.

Είναι η Μαγδαληνή Χρ. Περδίου και η Μαρία Περ. Γεωργιοπούλου. Και οι δύο θα υπόκεινται στην ιεραρχική εξάρτηση της δημάρχου και θα ασκούν καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
Ειδικότερα, η κ. Περδίου “θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά επί θεμάτων διοίκησης, οργανωτικής λειτουργίας του δήμου και της ανταπόκρισης του δήμου στις αναγκαίες προσαρμογές ορθής, αποτελεσματικής και αποδοτικής εκτέλεσης της αποστολής του, με την απαιτούμενη επιστημονική τεκμηρίωση και ανάλυση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά επί τεχνικών θεμάτων με αρμοδιότητες: την παροχή συμβουλών και γνωμοδοτήσεων σε τεχνικά θέματα του δήμου, την επικουρία οργάνωση και προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, την παρακολούθηση των τεχνικών έργων και τη σύνταξη εκθέσεων προόδου αυτών, την συμμετοχή στην εκπόνηση και αξιολόγηση μελετών, την παρακολούθηση υποβολής προτάσεων και εισηγήσεων κλπ., με το συμβουλευτικό της έργο να απευθύνεται προς τη δήμαρχο”.
Η κ. Γεωργιοπούλου “θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά επί θεμάτων διοίκησης, οργανωτικής λειτουργίας του δήμου και της ανταπόκρισης του ανταπόκρισης του δήμου στις αναγκαίες προσαρμογές ορθής, αποτελεσματικής και αποδοτικής εκτέλεσης της αποστολής του, με την απαιτούμενη επιστημονική τεκμηρίωση και ανάλυση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, καθώς και σε θέματα οργάνωσης, λειτουργίας και συντονισμού δραστηριοτήτων σε τομείς της οργανωτικο-διοικητικής, οικονομικο-διοικητικής και οικονομικο-διαχειριστικής ανάπτυξης των υπηρεσιών του δήμου και ειδικότερα την ανάπτυξη και οργάνωση δράσεων που αφορούν σε θέματα επικοινωνίας, όπως η σχεδίαση της επικοινωνιακής πολιτικής του Δήμου, η οργάνωση της προβολής των δράσεων και των εποπτευόμενων νομικών προσώπων του, η ανάπτυξη δημοσίων σχέσεων του, η προετοιμασία, οργάνωση και υποστήριξη συμμετοχής του δήμου σε ημερίδες, συνέδρια κλπ., με το συμβουλευτικό της έργο να απευθύνεται προς τη δήμαρχο”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button