Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Εγκρίθηκε η μελέτη και η πίστωση ύψους 250.000 ευρώ για τις συνδέσεις δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών

Εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΥΑ Τριφυλίας η μελέτη και η δέσμευση πίστωσης ποσού 201.208,90€ ευρώ και ο Φ.Π.Α. 24% ποσού 48.290,14  για τις συνδέσεις του δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών.

Οι εργασίες στο νέο δίκτυο ύδρευσης Φιλιατρών περιλαμβάνουν μεταφορά των υδρομέτρων από τα παλιά στα νέα φρεάτια, απομόνωση των παλιών παροχών και σύνδεση της ιδιωτικής παροχής με το υδρόμετρο και η αποκατάσταση στην πρότερη κατάσταση των πεζοδρομίων. Επίσης θα κατασκευαστούν, όπου απαιτείται, νέες παροχές που θα περιλαμβάνουν και ενιαίο φρεάτιο με χυτοσίδηρο

Η  χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συγκεκριμένα από τη ΣΑΕ-055 στην οποία είναι ενταγμένο το έργο με αρ. 2001ΣΕ05500002. Επιχορήγηση ΟΤΑ για αντιμετώπιση του φαινομένου της Λειψυδρίας μετά από αίτημα της Δ.Ε.Υ.Α. Τριφυλίας η οποία είναι και ο Φορέας Υλοποίησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button