Τοπικά Νέα

Εκδήλωση ΠΑΣΟΚ στη Μεσσήνη με Σκανδαλίδη – Παναγιωτόπουλο

Πολιτική εκδήλωση οργανώνει η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας, αύριο Σάββατο στη Μεσσήνη, στις 7 το βράδυ, στο ξενοδοχείο “Messini”.

Ομιλητές θα είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης, βουλευτής  Α’ Αθηνών, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Καταπληκτικό, καλή επιτυχία στην εκδήλωση.

    Εδώ που τα λέμε, θα μπορούσαν να έβγαζαν και ένα δελτίο τύπου σχετικά με το πότε το ΠΑΣΟΚ θα ξεχρεώσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει στις τράπεζες. Τί, δεν είναι 200.000.000 ευρώ; Και τότε πόσα είναι;

    Επειδή την τελευταία φορά που ρωτήθηκε ο κος Ανδρουλάκης δεν φάνηκε να γνωρίζει το ποσό.

    Καλά, προφανώς η είδηση είναι πως κάποιος “δημοσιογράφος” τόλμησε να κάνει αυτή την ερώτηση στον πολιτικό ογκόλιθο κο Ανδρουλάκη. Για αυτό και δεν πρόκειται να ξεναγίνει ποτέ (η ερώτηση).

    Ειδικά η πιθανότητα να γίνει αναφορά στο χρέος του ΠΑΣΟΚ σε συχνότητα της ΕΡΤ είναι περίπου 1 στο 1.000.000.000

  2. θα ηταν καλο να ρωταγες ολα τα κομματα τι χρωστανε και αν τα αντιμνημονιακα κομματα εφαρμοσαν το μνημονιο κατα γραμμα

    1. Κυριε Αγγελοπουλε ,

      καλο θα ειναι να μην εκφραζεις γνωμη και ειδικα δημοσια γιατι δεν ησουν ποτε απο το πιο αγαπητo στελεχoς του τοπικου ΠΑΣΟΚ Γαργαλιανων και περιχωρων .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button