ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: “Πλήρης αναρχία στο σύνολο της πόλης”

Δείτε τι αναφέρει ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στα κοινωνικά δίκτυα

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Με μεγάλη μας θλίψη διαπιστώνουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια πλήρη αναρχία και όσον αφορά το παρκάρισμα στο σύνολο της πόλης μας.
Όποιος θέλει, παρκάρει, όπου θέλει..
Έτσι παρατηρούνται αυτοκίνητα, φορτηγά αλλά και δίκυκλα, στα πεζοδρόμια, στις ράμπες ΑμεΑ, στις διαβάσεις τυφλών, επάνω στην κεντρική πλατεία, ενώ δεν τηρείται για κανέναν λόγο η σηματοδότηση αλλά και η κίτρινη διαγράμμιση επί της Ελ. Βενιζέλου στο ύψος της Κεντρικής πλατείας.
Καλούμε και δημόσια το Α. Τ. Τριφυλίας να πράξει τα δέοντα ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία στην ζωή και την καθημερινότητα της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Να συμφωνήσουμε στις πολύ ορθές παρατηρήσεις σας. Να καλέσετε όμως και το Δήμο να επαναφέρει στην κανονικότητα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να τακτοποιήσει αυτές που επέβαλε χωρίς μελέτη στην 25η Μαρτίου , διότι όπως είναι τώρα δεν είναι σύννομες.

  2. Μαζέψτε κι εσείς τα μαντζαλα και σατζαλα που έχετε αραδιασει μπροστά στα μαγαζιά σας και μετά κουνήστε το δάχτυλο.

    1. δηλαδή το κάθε βλήμα μπορεί να παρκάρει όπου του γουστάρει, επειδή κάποια μαγαζιά έχουμε τα ματζαλα τους απέξω…πέρα από Αρνητης εμβολίου είσαι και Αρνητης της Λογικης!

  3. την ευθύνη γιαυτη την αναρχη κατάσταση που κυρίως έχει επίπτωση στην καθημερινότητα των πολιτών και κυρίως των παιδιών της Κυπαρισσιας, έχει λοιπόν ο Δημος και αδιάφορος διευθυντής του Αστυνομικου τμήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button