Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Επιμόρφωση για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις

Ενημέρωση για προγράμματα επιμόρφωσης σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικών Ασφάλειας έτους 2021. Από τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Δυνάμει της υπ’ αριθ. 25/1/4-1-2021 εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης προγραμμάτων Τεχνικών Ασφάλειας έτους 2021 από επιχειρήσεις που ανήκουν στη Γ΄και Β΄κατηγορία επικινδυνότητας.
Επιχειρήσεις Β΄κατηγορίας – μεσαίας επικινδυνότητας: Συνεργεία, επιχειρήσεις επεξεργασίας ξύλου, μέταλλου, υφάσματος και δέρματος, οικοδομικά και παρόμοια επαγγέλματα, κατασκευή υαλοπινάκων, αναγόμωση πυροσβεστήρων, ανυψωτικές εργασίες, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.ά
Επιχειρήσεις Γ΄ κατηγορίας – χαμηλής επικινδυνότητας: Γεωργία, κτηνοτροφία, εμπόριο, εστιατόρια, ξενοδοχεία, επικοινωνίες, μεταφορές, αποθηκεύσεις, τράπεζες, ασφάλειες, ενοικιάσεις κινητών και ακινήτων, διοικητικές – οικονομικές υπηρεσίες κ.ά
Συνοπτικές πληροφορίες προγραμμάτων:
• Το σεμινάριο Β΄κατηγορίας διαρκεί 35 ώρες (7 πεντάωρα) και το κόστος είναι 110 ευρώ (είτε οι επιχειρήσεις είναι Μέλη του Συλλόγου, είτε όχι). Για τις επιχειρήσεις Β΄κατηγορίας, επειδή οι προϋποθέσεις είναι πολύ συγκεκριμένες θα σας ενημερώνουμε ανά περίπτωση για επιπρόσθετα δικαιολογητικά.
• Το σεμινάριο Γ΄ κατηγορίας διαρκεί 10 ώρες (2 πεντάωρα) και το κόστος είναι 50 ευρώ (είτε οι επιχειρήσεις είναι Μέλη του Συλλόγου, είτε όχι).
• Οι εργοδότες που θα επιμορφωθούν, μετά το πέρας του προγράμματος, θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης, που θα τους επιτρέπει να ασκούν καθήκοντα Τ.Α. στην επιχείρησή τους.
Τα εν λόγω προγράμματα επίσης, είναι δυνατόν να υλοποιούνται με μεθόδους τηλεδιάσκεψης αποκλειστικά και μόνο για έκτακτους λόγους διαφύλαξης της δημόσιας υγείας.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε in-box ή στο e-mail : info@esfiliatron.gr ή στο τηλεφωνο 6942470638.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button