Τοπικά Νέα

«Εμφύλιος» στο Δ.Σ. Τριφυλίας για το υποκατάστημα της Πειραιώς στα Φιλιατρά [βίντεο]

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Λεβεντάκη και του συμβούλου της συμπολίτευσης Αγγελή Κοροβίλα για το υποκατάστημα της Πειραιώς

Την αντίδραση του Δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη προκάλεσε η τοποθέτηση του συμβούλου της συμπολίτευσης Αγγελή Κοροβίλα κατά τη συζήτηση για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά.

Κατά την έναρξη της χθεσινοβραδινής έκτακτης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας παίρνοντας το λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Παναγιώτης Τσίγγανος αναφέρθηκε στα δύο μείζονα θέματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τη περιοχή της Τριφυλίας, και δεν είναι άλλα από την υποστελέχωση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά. Ειδικά για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς ανέφερε πως για σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένη στα Φιλιατρά συνάντηση φορέων της πόλης με κλιμάκιο της Τράπεζας, ζητώντας να συνδράμει και ο δήμος ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος, ενώ ανέφερε πως έχει γίνει στα Φιλιατρά ήδη μια συνάντηση φορέων για αυτό το λόγο. Να σημειωθεί πως προχθές υπήρξε συνάντηση φορέων στα Φιλιατρά για το ζήτημα αυτό.

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης διερωτήθηκε αν η προηγουμένη δημοτική αρχή ήταν αυτή που πηρέ απόφαση ώστε τα αποθεματικά του Δήμου από την τράπεζα Πειραιώς να μεταφερθούν στην τράπεζα Eurobank, για να σημειώσει πως ίσως θα έπρεπε να το μελετήσει και να το σκεφτεί καλυτέρα η προηγουμένη δημοτική αρχή. Ο κ. Λεβεντάκης τόνισε πως δεν υπάρχει καμία σύμβαση παρά μόνο η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. «Τα λεφτά πάρθηκαν από την τράπεζα μόνο με μία απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, δεν υπάρχει συμφωνητικό», τόνισε ο κ. Λεβεντάκης. Αναφερόμενος στην αυριανή συνάντηση ο κ. Λεβεντάκης ότι δεν καλέστηκε ούτε από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης ούτε από τους επιχειρηματίες, για να συνεχίσει λέγοντας πως έχει κάνει τις ενέργειές του και προς αυτή την κατεύθυνση αύριο μετά τη συνάντηση με του φορείς της πόλης το κλιμάκιο θα συναντηθεί στο δημαρχείο με τον κ. Λεβεντάκη επισημαίνοντας πως δεν καλέστηκε στην αυριανή συνάντηση.

Λίγη ώρα αργότερα ο σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Αγγελής Κοροβίλας σηκώθηκε από τα έδρανα  και βγήκε προς τα έξω, για να επιστρέψει στην αίθουσα και στα έδρανα, διαμαρτυρόμενος ότι τον αγνοούν Στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο είπε πως, «Ο κ. δήμαρχος ήταν γνώστης, ότι υπήρχε, ότι η Πειραιώς από τα Φιλιατρά, εδώ και πάρα πολλές μέρες τον είχα ενημερώσει ο ίδιος. Ήταν ένα σημείο που είχε ενημερωθεί, λοιπόν, έρχεται σε ένα σημείο και μας λέει ότι δεν καλέστηκε χθες το βράδυ, λοιπόν, όχι δεν καλέστηκε χθες το βράδυ, μπορεί να μην καλέστηκε, η διαφορά ποια είναι; ότι το ίδιο πράγμα θα έπρεπε να το είχε κάνει ο κ. δήμαρχος, να μας έχει καλέσει όλους για να διευθετηθεί το θέμα. Άρα μην κάνει παράπονα ότι δεν καλέστηκε, εντάξει, γιατί ήταν ενημερωμένος από την ίδια στιγμή».

Ο κ. Λεβεντάκης απευθυνόμενος στον κ. Κοροβίλα του είπε ότι η συμπεριφορά του στην αίθουσα ήταν απαράδεκτη, ζητώντας του να είναι πιο κόσμια η συμπεριφορά του. Στη συνέχεια ο κ. Λεβεντάκης είπε, «Μου ζητήσατε να κόψετε από την εταιρεία σας 7 εκ. τιμολόγιο να το πατέ στην τράπεζα για να πάρουμε τα λεφτά του δήμου; Αυτό δεν ήθελα να αναφερθώ γιατί δεν είναι να το ακούει ανθρώπινο μυαλό, με πιέσατε να μου κόψετε 7εκ. από ντομάτες και καρπούζια να πάμε να πάρουμε τα λεφτά του δήμου από την Τράπεζα, υπό ποια λογική; Αρνήθηκα, σας επανέφερα στην τάξη, σας είπα αυτά δεν γίνονται […] μετά πήγατε στις υπηρεσίες χωρίς να έχετε πάρει αρμοδιότητα και αρχίσατε και απειλούσατε τους υπάλληλους, θέλω όλες –μην με διακόπτετε- να μου φέρετε που χρωστάτε, τι χρωστάτε […]», για να ακολουθήσει διάλογος σε έντονο ύφος. Στο τέλος, ο κ. Κοροβίλας ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει, χωρίς ωστόσο να συμβεί. (δείτε το βίντεο)

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την τοποθέτηση του κ. Τσίγγανου για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, την απάντηση του κ. Λεβεντάκη αναφορικά με το θέμα αυτό, την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης κ. Αγγελή Κοροβίλα αλλά και την απάντηση, σε έντονο ύφος, του κ. Λεβεντάκη.

Δείτε το βίντεο:

 

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. ΓΟΥΣΤΑΑΑΡΩ ΦΑΑΣΗ !!! Με τις υγείες μας ..Που ‘σαι σταφιδοπαραγωγέ ? Ουτε φωνή ουτε ακρόαση.Υπομονή σέξι μήνες θα αρχίσουν τα τούρναρα. Για να δω λακούβες- αμίαντος-Βρωμονερι -λιμάνι- δρόμος Βάλτα- Φιλιατρα , γεφύρι Βάλτας- Μάλη -Πυργάκι το κτήριο – αποχετευση Γαργαλιάνων – ομβρια ύδατα – ξεβούλωμα βανών -το νερό στην Φλόκα ,Μουζακι ο δρόμοςγια Χριστανους και το νερο,ΚΌΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ ΝΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΡΟΜΟΣ DEALS- λιμεναρι -στομιο-Αγρίλης -πλαστικα -ανακυκλωση -σκουπιδια-Κυπαρισσία κυκλοφοριακό – κάστρο – αποχετευση -παραλια- λιμανι -καλο νερο -ΠΛατανια – βρυσες- Καλα στο Δώριο υπάρχει μέσον τώρα ,καντίνες,φύκια,λάμπες,σήμανση και άλλα σοβαρά που έχω ξεχάσει κλπ κλπ κλπ. κανε LIVE METAΔΟΣΗ ή δώσε μαγνητοσκοπημένα πλάνα ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΣ να ξερουμε ποιους ψηφίσαμε πρώην -νυν και επόμενους.

  2. Καλησπέρα σας! Λυπάμαι διότι δεν έχετε εσείς τις αντιπολίτευσης πνεύμα συνεργασίας με τον Νέο Δήμαρχο και αυτή η κόντρα μόνο Κακό θα κάνει στο τόπο μας!! Βέβαια το μεγάλο κακό ξεκίνησε από το 1974 που ήρθαν τα Κοράκια και μέχρι σήμερα ξεσχιζουν τη σάρκα του Έλληνα φορολογούμενου και το ξεπούλημα της χώρας!! Συνεχίστε έτσι μόνο με προσωπικό συμφέρον και τα παιδιά σας θα γίνουν ΖΗΤΙΆΝΟΙ ΤΩΝ ΞΈΝΩΝ!!!! ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΕΛΛΆΔΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button