Αθλητικά

Επικράτηση της Εράνης με σκορ 3-1 στο Τριφυλιακό ντέρμπι με τον Άγρα [εικόνες – βίντεο με γκολ]

“Αγκάλιασε” τα πλέι οφ η Εράνη

Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου ήταν καλύτερη στο παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με τους Γκρεβόρι (26′) και Μπάρκα (29′) όπου κι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της.

Το μόνο που κατάφερε ο Τέλλος Άγρας ήταν να μειώσει στο 56′ σε 2-1 με τον Ηλιόπουλο.

Ο Γκρεβόρι “κλείδωσε” το τρίποντο για την Φιλιατρινή ομάδα στο 92′, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόλλια η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην εποαναφορά ο Γκρεβόρι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητικό τρίο: Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γεωργαντά.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Εράνη Φιλιατρών (Κ. Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Δ. Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος, Γκότσης, Τσόπελας, Γκεβόρι (91′ Λεβεντάκης), Πέππας, Σπυρόπουλος (87′ Χάρμπας), Α. Γεωργιόπουλος, Μπάρκας, Kristaq (60′ Κόλλιας).

Τέλλος Άγρας (Δ. Λίτσας): Λαμπίρης, Καραχάλιος (81′ Νικολόπουλος), Βελησσάρης (46′ Θ. Τσόπελας), Αναστασόπουλος, Αλεβίζος, Μπακάκης (46′ Χρόνης), Μπολούν (14′ λ.τρ. Ηλιόπουλος), Κούλης Λυμπερόπουλος (81′ Λακριντής), Α. Τσόπελας, Μερκούρης, Κώστας Λυμπερόπουλος.

Δείτε τα γκολ:

Δείτε εικόνες:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button