ΑθλητικάΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Επιτυχημένο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Επιτυχημένο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών στην Κεντρική Πλατεία από 21 έως 23 Ιουλίου

Τρεις μέρες γεμάτες χαρά και αθλητισμό πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Φιλιατρών, καθώς ο Εμπορικός Σύλλογος υλοποίησε με επιτυχία το πολυαναμενόμενο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 23 Ιουλίου και συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων των λάτρεις του αθλητισμού.

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν συνολικά 57 ομάδες από διάφορες περιοχές, ενώ το σύνολο των αθλητών που επισκέφθηκαν τα Φιλιατρά για να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή αθλητισμού ανήλθε στα 216. Οι συμμετέχοντες, που κάλυπταν όλες τις ηλικίες, προήρχονταν από τις πόλεις των Φιλιατρών, Καλαμάτας, Ζαχάρω, Γαργαλιάνων, Μεσσήνης, Κυπαρισσίας και Αθηνάς.

Σκοπός του Τουρνουά ήταν η διασκέδαση, η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και η προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή. Το γεγονός προσέλκυσε πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές και συνέβαλε στην ανάδειξη της αθλητικής κουλτούρας των Φιλιατρών. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της εκδήλωσης διαδραμάτισαν και οι συνδιοργανωτές, ο Δήμος Τριφυλίας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, που συνέβαλαν με την υποστήριξή τους στην ομαλή διεξαγωγή του αθλητικού αυτού γεγονότος.

Μετά από έντονες αλλά και διασκεδαστικές αγωνιστικές στιγμές, οι νικητές της βραδιάς ήταν η ομάδες. Κατηγορία ΜΙΝΙ 1η ΑΣΤΕΡΕΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΙ, κατηγορία U15 1η BABY B.C. 2η NIGHMARES, κατηγορία U18

1η ΦΑΙΔΩΝ 2η DRINK TEAM GAR ,κατηγορία VETERAN 1η ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΕΣ 2η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ VETERAN και τέλος στην κατηγορία OPEN 1η ΓΙΟΥΧΑ LAZZ 2η ΚΛΟΟΥΝΣ. Ακλούθησε βράβευση τιμής ένεκεν στον κ. Νίκο Αθανασόπουλο στον κ. Καυκη Παναγιώτη και Πελεκάνο Μιχάλη για την μακροχρόνια για την μα πρόσφορα τους στον αθλητισμό, Οι νικητές απέσπασαν τα θερμά συγχαρητήρια καθώς επίσης βραβεύτηκαν με αναμνηστικά όλες και όλοι οι συμμετέχοντες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες, και τους συνδιοργανωτές για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος. Με την ελπίδα να επαναληφθεί αυτή η υπέροχη εκδήλωση και το επόμενου καλοκαίρι, στοχεύουμε στην συνεχή προώθηση του αθλητισμού και την ενίσχυση του δεσμού των ανθρώπων μέσα από τον αθλητισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Εμπορικού Σύλλογου Φιλιατρών : https://esfiliatron.gr/

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button