Τοπικά Νέα

Ζαχάρω: Απίθανος τύπος έκλεβε ρεύμα από τα φανάρια στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας!

Τα φανάρια στη Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο κέντρο της Ζαχάρως είναι εκτός λειτουργίας, εδώ και ημέρες. Ο λόγος είναι ότι κάποιος επιτήδειος κάτοικος της περιοχής έκλεβε ρεύμα από τους φωτεινούς σηματοδότες.

Η ΔΕΗ ανακάλυψε τη ρευματοκλοπή τυχαία, εξαιτίας ενός βραχυκυκλώματος. Μετά την ανακάλυψη, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού διέκοψε την παροχή ρεύματος σε ολόκληρη τη γραμμή που ηλεκτροδοτούσε τα φανάρια.

Έκτοτε, σύμφωνα με τον ιστότοπο patrisnews.com, οι φωτεινοί σηματοδότες παραμένουν εκτός λειτουργίας. Όπως είναι φυσικό, δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων και στη διέλευση πεζών.

Πρόκειται για κεντρικό σημείο της πόλης της Ζαχάρως, γεγονός που αυξάνει το ενδεχόμενο ακόμη και για σοβαρούς τραυματισμούς από τυχόν τροχαία ατυχήματα, λόγω της κυκλοφοριακής δυσλειτουργίας.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής της περιοχής τονίστηκε πως η αρμόδια υπηρεσία, η ΔΕΣΕ Πατρών στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει εξαρχής ενημερωθεί.

Εντός των προσεχών ημερών, το σύστημα των φαναριών θα επαναλειτουργήσει, αφού πρώτα πιστοποιηθεί ξανά, μετά το φαινόμενο της ρευματοκλοπής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button