Κόσμος

ΗΠΑ: Βρήκαν γυναίκα που είχε εξαφανιστεί πριν από πέντε μήνες – Επιβίωσε τρώγοντας βρύα και γρασίδι

Θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς ως πραγματική survivor. Πρόκειται για μία γυναίκα από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά από πέντε μήνες ανακαλύφθηκε ζωντανή σε μια σκηνή σε ένα κάμπινγκ, όπου έζησε τρώγοντας γρασίδι και βρύα και πινοντας νερό από ένα κοντινό ποτάμι.

Η 47χρονη γυναίκα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά ως αγνοούμενη αφού οι υπάλληλοι της Δασικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ ενώ προετοιμάζονταν για το εποχιακό κλείσιμο ενός φαραγγιού, εντόπισαν το αυτοκίνητό της εγκαταλελειμμένο σε χώρο στάθμευσης περίπου 50 μίλια (80 χλμ.) νοτιοανατολικά της Σολτ Λέικ Σίτι, στις 25 Νοεμβρίου.

Ντετέκτιβ και αστυνομικοί έρευνας και διάσωσης την αναζήτησαν στην περιοχή τις επόμενες εβδομάδες, αλλά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τα ίχνη της, όπως αναφέρει ο guardian.

Δεν εγκατέλειψαν τις ελπίδες τους όμως. Ούτε την αναζήτηση. Ετσι, την περασμένη Κυριακή στα πλαίσια μιας ακόμα έρευνας, αυτή τη φορά από αέρος, με τη βοήθεια ενός drone, την εντόπισαν.

«Πιστεύουμε τώρα ότι εν γνώση της επέλεξε να παραμείνει στην περιοχή τους μήνες από τον Νοέμβριο του 2020», ανέφεραν οι υπεύθυνοι διάσωσης. «Είχε μαζί της μια μικρή ποσότητα φαγητού και είπε στους διασώστες ότι έψαχνε για γρασίδι και βρύα για να επιβιώσει. Είχε επίσης πρόσβαση σε άφθονη παροχή νερού σε ένα κοντινό ποτάμι».

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button