Τοπικά Νέα

Η ανάπλαση της πλατείας Φιλιατρών στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Συνολικά 28 θέματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα γίνει σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Στη συνεδρίαση το πρώτο θέμα προς συζήτηση είναι η “Ανάκληση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής (17-1-2023) για την τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου «Ανάπλαση πλατείας Φιλιατρών», με προϋπολογισμό 3.286.000 €, στα πλαίσια συμμόρφωσης της λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με την απόφαση του ΣτΕ και το Νόμο”.

Η συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα γίνει μετά από αίτημα παρατάξεων της αντιπολίτευσης, με αφορμή την προσπάθεια της περιφερειακής αρχής να δώσει ώθηση στο έργο με απόφαση που πάρθηκε στην Οικονομική Επιτροπή ενώ το θέμα έπρεπε να τεθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button