Αθλητικά

Η δολοφονία ποδοσφαιριστή των ελληνικών γηπέδων και το πτώμα που βρέθηκε δέκα χρόνια μετά

Το 2009 έρχεται μια είδηση απο τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του εξωτερικού, ότι ο ποδοσφαιριστής Ίμρε Κάτσενμπαχ έχει εξαφανιστεί και δεν έχει δώσει ίχνη ζωής για πολλά 24ωρα. Ο ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε στη χώρα μας κυρίως από την αγωνιστική παρουσία με τον Απόλλωνα φαίνεται πως προσπάθησε να εξαφανιστεί γιατί είχε μπλεξίματα με υπαιξέρση χρημάτων από μια εταιρεία που ήταν μέτοχος.

Οι αρχές σε έρευνα που έκαναν βρήκαν ότι ο ποδοσφαιριστής δέχοταν απειλές για τη ζωή του, αφού η εταιρεία που είχε, δανείστηκε ένα μεγάλο ποσό που δεν μπορούσε να αποπληρώσει.

Η αστυνομία συνέλεξε στοιχεία και ανακοίνωσε πως η υπόθεση στην οποία εμπλέκονταν ο Κάτσενμπαχ αφορούσε πλαστά τιμολόγια ύψους 7.500.000.000 φιορινών Ουγγαρίας,περίπου 21.000.000 ευρώ, και φοροδιαφυγή ύψους 2.000.000.000.

Μάλιστα τις περισσότερες οικονομικές συναλλαγές τις έκανε ο ίδιος ο Κάτσενμπαχ, και κυρίως τις αναλήψεις από τις τράπεζες.

Δέκα χρόνια μετά βρέθηκε ένας σκελετός που μετά από εξετάσεις DNA βρέθηκε ότι ανήκει στον εξαφανισμένο Κάτσενμπαχ.

Τα χρήματα της εταιρείας προέρχοταν από παράνομες δραστηριότητες και οι εμπλεκόμενοι φοβούμενοι ότι ο ποδοσφαιριστής θα μιλήσει στην Αστυνομία τον σκότωσαν με μια αξίνα που κάρφωσαν στο κεφάλι του.

Σήμερα βρισκόμαστε στο τέλος του δραματικού σήριαλ, αφού η ώρα της εκδίκασης έχει φτάσει ώστε να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button