Lifestyle

Η μικρότερη τηλεόραση στον κόσμο είναι όσο ένα γραμματόσημο!

Παρουσιάστηκε η μικρότερη τηλεόραση στον κόσμο, που ονομάζεται TinyTV Mini, με οθόνη 0,6 ιντσών, η οποία λειτουργεί ακριβώς όπως μια συσκευή πλήρους μεγέθους.

Σε μια εποχή όπου οι οθόνες στις τηλεοράσεις γίνονται όλο και μεγαλύτερες, μια εταιρεία αποφάσισε να πάει αντίθετα φτιάχνοντας τη μικρότερη τηλεόραση στον κόσμο. Η TinyCircuits, μια εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών, αποκάλυψε δύο νέα πρωτότυπα στη σειρά TinyTV, συμπεριλαμβανομένου και ενός με οθόνη μόλις 0,6 ιντσών (15 mm). Το TinyTV 2 έχει οθόνη 1,0 ιντσών (26 χλστ.) και τοποθετείται πάνω από ένα ηχείο 0,6 επί 0,4 ιντσών (16 επί 9 χλστ.).

Πιστή στην ρετρό αισθητική της, η αξιολάτρευτη τηλεόραση διαθέτει δύο κουμπιά που ρυθμίζουν την ένταση και αλλάζουν κανάλια. Η ακόμη μικρότερη έκδοση, το TinyTV Mini, έχει το μέγεθος ενός γραμματοσήμου, αλλά μπορεί να λειτουργεί συνεχώς επί μια ώρα ανά φόρτιση.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ

Στις συσκευές μπορούν είτε να φορτωθούν βίντεο από τον χρήστη είτε να μεταδοθούν μέσω του TinyTV χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB-C που συνδέεται στον υπολογιστή.  Τόσο το TinyTV 2 όσο και το TinyTV Mini διαθέτουν εγκατεστημένη κάρτα microSD 8 GB, η οποία μπορεί να χωρέσει πάνω από 10 και 40 ώρες βίντεο στις αντίστοιχες συσκευές.

Αυτά τα βίντεο θα πρέπει πρώτα να μετατραπούν σε μορφή φιλική προς το TinyTV χρησιμοποιώντας δωρεάν λογισμικό που παρέχεται από την TinyCircuits. Αυτό το λογισμικό δίνει επίσης τη δυνατότητα στο χρήστη να προσθέτει εφέ στα βίντεό του.

Ενώ και τα δύο μοντέλα μπορούν να ρυθμιστούν με ενσωματωμένα κουμπιά, η TinyCircuits έχει δημιουργήσει επίσης ένα προαιρετικό υπέρυθρο τηλεχειριστήριο που μπορεί να ενεργοποιήσει τη συσκευή, να ρυθμίσει την ένταση ή να αλλάξει τα βίντεο.
Η σειρά TinyTV δημιουργήθηκε από τον Ken Burns, ιδρυτή και πρόεδρο της TinyCircuits, και κατασκευάζεται στο Οχάιο των ΗΠΑ.  Η μικρή εταιρεία ηλεκτρονικών κυκλοφόρησε το πρώτο της έργο, έναν μικροσκοπικό επεξεργαστή υπολογιστή που ονομάζεται TinyDuino project, το 2012.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button