Viral

Η νέα οφθαλμαπάτη που έγινε viral με πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές

Οι οφθαλμαπάτες στα social media έχουν πάντα την τιμητική τους. Μια νέα οφθαλμαπάτη στο TikTok, έγινε σχεδόν αμέσως viral, με τον χρήστη που ανέβασε το βίντεο να λέει πως αν παρατηρήσετε την εικόνα, μετά από λίγο δεν θα μπορείτε να διακρίνετε τα χρώματα.

Ο TikToker seandoesmagic, σύμφωνα με την New York Post, ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του, το οποίο δείχνει ένα τετράγωνο το οποίο αποτελείται από τέσσερα χρώματα. Μπλε, πράσινο, κόκκινο και κίτρινο.

Όπως λέει ο ίδιος, αν κοιτάξετε για 50 δευτερόλεπτα ο τετράγωνο στο κέντρο του και όχι γύρω γύρω, τότε μετά από λίγο θα πάθετε «αχρωματοψία», και η εικόνα θα θολώσει.

@seandoesmagic the colorblind magic optical illusion 🤭 #magictrick #opticalillusion #color ♬ original sound – Seany

Δηλαδή θα την δείτε να γίνεται για λίγο ασπρόμαυρη και ύστερα να επιστρέφει στο κανονικό. «Κοιτάξτε το κέντρο της εικόνας χωρίς να ανοιγοκλείνουν συνέχεια τα μάτια», αναφέρει ο TikToker στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατ. προβολές και σημειώνει πως «πρέπει να συνεχίσετε να εστιάζετε στην εικόνα και μετά τα χρώματα θα αλλάξουν».

Τα σχόλια όπως ήταν φυσικό ήταν ουκ ολίγα. Κάποιοι είπαν πως έπεσαν θύματα μιας νέας οφθαλμαπάτης που έγινε viral, ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν πως είδαν να αλλάζουν χρώματα σε παστέλ αποχρώσεις και όχε σε ασπρόμαυρες, όπως τους είχε προειδοποιήσει ο seandoesmagic.

Για να έρθουμε και στο προκείμενο. Εσείς τι βλέπετε;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button