Viral

Ινδία: Kηδεία με όλα τα πρόσωπα να χαμογελούν – Η φωτογραφία που έγινε viral

Τα μέλη μιας οικογένειας στην Κεράλα της Ινδίας, της οποίας η χαμογελαστή φωτογραφία στην κηδεία μιας 95χρονης έγινε viral, είπαν ότι, αντί να θρηνούν, αποχαιρετούν τους νεκρούς χαρούμενα. Είπαν επίσης ότι δεν ήταν ποτέ πρόθεσή τους η φωτογραφία να γίνει viral.

Στην εν λόγω φωτογραφία, περίπου 40 μέλη της οικογένειας φαίνονται συγκεντρωμένα γύρω από το φέρετρο της Mariyamma για μια «οικογενειακή φωτογραφία», χαμογελώντας. Η γυναίκα πέθανε στις 17 Αυγούστου, σύμφωνα με δημοσίευμα των Τάιμς της Ινδίας.

Ήταν κατάκοιτη επί έναν χρόνο λόγω της ηλικίας της και προβλημάτων υγείας. Η φωτογραφία προκάλεσε συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους να επικρίνουν τα μέλη της οικογένειας επειδή φαινόνταν να χαίρονται στην κηδεία, ενώ άλλοι υποστήριξαν τη χειρονομία τους.

Δείτε τη φωτογραφία από την κηδεία στην Ινδία:

Η Κεράλα είναι μία από τις 28 Ομόσπονδες Πολιτείες που συγκροτούν σήμερα την Ινδία. Βρίσκεται στο Νότιο-νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας και η συνολική της έκταση είναι 38.863 τ. χλμ., ενώ ο πληθυσμός της περίπου 31.842.000. Πρωτεύουσά της είναι η Τιρουβανανταπουράμ, η πρώην Τριβαντρούμ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button