Τοπικά Νέα

Άκης Κατρίτσης: «Σε συγκέντρωση νίκης μετατρέψατε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στους Γαργαλιάνους!» [εικόνες – βίντεο]

Ζητώ debate με τον κ. Λεβεντάκη όπου θέλει, όποτε θέλει και όσες φορές θέλει!

“Συγκέντρωση νίκης” χαρακτήρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης εγκαινιάζοντας το βράδυ της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, παρουσία πλήθους κόσμου, το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» στους Γαργαλιάνους. Ο κ. Κατρίτσης καυτηρίασε την “απερχόμενη”, όπως χαρακτήρισε, Δημοτική Αρχή και ζήτησε debate με τον κ. Λεβεντάκη όπου θέλει, όποτε θέλει και όσες φορές θέλει.

Δείτε τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το Γραφείου Τύπου του συνδυασμού του.

Σε συγκέντρωση νίκης μετατράπηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας Άκη Κατρίτση στους Γαργαλιάνους το απόγευμα της Τρίτης. Η τοπική εκκλησία έδωσε την ευλογία της αγιάζοντας το εκλογικό κέντρο και τους υποψήφιους του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ».

Ο κ. Κατρίτσης στην ομιλία του καυτηρίασε έντονα την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και έδωσε ηχηρές απαντήσεις σε όσους από σκοπιμότητα ή άγνοια παραποιούν την ιστορία των Γαργαλιάνων αναφέροντας τα έργα της δημαρχίας του, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα του και των τότε άξιων τότε συνεργατών του.

Θύμισε ότι ο κ. Λεβεντάκης το 2019 έταξε λαγούς με πετραχήλια για τους Γαργαλιάνους και την Τριφυλία.

Και τόνισε: “Τα ερωτήματα των Δημοτικών εκλογών στην Τριφυλία είναι ξεκάθαρα: Δημοκρατία ή Φασίζουσα νοοτροπία; Νομιμότητα ή ροπή στην παρανομία; Κανονικότητα ή νοσηρότητα; Σοβαρότητα ή γελοιότητα; Αλήθεια ή ψέματα; Διάλογος ή τραμπουκισμός; Πολιτισμός ή βαρβαρότητα; Καλαισθησία ή κιτς;».

Κάλεσε τον κ. Λεβεντάκη σε μεταξύ τους debate, όπου θέλει, όποτε θέλει και όσες φορές θέλει.

Είπε πως ο συνδυασμός του έχει συγκροτημένο σχέδιο και πρόγραμμα και αναφέρθηκε στα έργα προτεραιότητας της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι «Η μαζική σας παρουσία στα εγκαίνια είναι συγκέντρωση νίκης! Στέλνει σε κάθε γωνιά της Τριφυλίας το μήνυμα της νίκης! Μήνυμα Νίκης που συναντάμε παντού στην Τριφυλία. Νίκη της Τριφυλίας, Νίκη της Ενότητας, Νίκη της Δημιουργίας! Ενωμένοι νικάμε! Ενωμένοι κερδίζουμε το μέλλον που αξίζουμε!».

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού στη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων, που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Δείτε βίντεο από την ομιλία και την παρουσίαση του συνδυασμού της Δ.Ε. Γαργαλιάνων:

Δείτε εικόνες:

  

 

Σχετικά Άρθρα

68 Σχόλια

    1. Ο δρόμος κλειστός λόγω της προσέλευσης του κοσμου. Για εγκαίνια πολιτικού γραφείου υπήρξε μεγάλη συμμετοχη γεγγονος που δείχνει την αποδοχή και την ελπίδα στο πρόσωπο του Ακη Κατριτση. Η ομιλία του με παλμό και αποφασιστικότητα. Φάνηκαν ξεκαθαρα τα ποιοτηκα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Όσο για τα 150 άτομα που λέει ο τσίτα απέχουν από την πραγματικότητα διότι ο κόσμος ήταν πολύς και πυκνός.

  1. Δεν ξεχνάμε τα καταστροφικά έργα σου.
    Γκρέμισμα κλειστής αγοράς Γαργαλιανων.Μια από τις ελάχιστες στην Ελλάδα
    Γκρέμισμα λουτρών Βρωμονεριου
    Εγκατάλειψη γηροκομείου που ρήμαξε
    Δεν ξεχνάμε το ακροδεξιο παρελθόν σου ούτε ότι είσαι του συστήματος Σαμαρά

    1. Επειδή ή στραβός είσαι ή κουφός βάλε ν ακούσεις την ομιλία να δεις τι και πως έγινε . Άντε αρκετά με την λάσπη στο ανεμιστήρα .

  2. Άκη Κατρίτση ,

    Κατ’αρχάς καλησπέρα.

    Στην Ομιλία σου , Έκανες Ιστορική Αναφορά στα πεπραγμένα σου ως Δήμαρχος Γαργαλιάνων , τι κληροδοτησες – τι έκανες – τι παρεδωσες.

    Έκανες ένα μεγάλο Λάθος .

    Δεν ζήτησες ένα συγνώμη , δεν απολογηθηκες για την προσβολή που επεδειξες προς το αείμνηστο Γεώργιο Γεννηματα που δεν σεβάστηκες , ούτε προσπάθησες να προστατέψεις από τα πλήθη των εξαγριωμένων Δεξιών.

    Ντροπή για τους Δημοκρατικούς πολίτες , να μετέχουν έστω και ως απλοί θεατές στα εγκαίνια του Άκη Κατρίτση.

    Ντροπή και στους δήθεν αστέρες του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ , που δια της ψήφου θα υποστηρίξουν Άκη Κατρίτση.

    1. Υποστηρίζουν γτ έχουν φτιαχτεί από αυτών και έχουν φάει.οπος τώρα κάποιοι πληρώθηκαν τα νερά τους άλλους λογαριασμούς κ.α.

  3. Ο Χαιρετισμός σου , είναι σαν του εχθρού μας του Ανδρέα Παπανδρέου. .

    Σαν Έλληνες Δεξιοί δεν είμαστε καθόλου περήφανοι.

    Ενα μήνυμα προς τον Βουλευτή Μεσσηνίας κύριο Μαντά Περικλή,

    πλανασαι πλανην οικτρά ότι οι ευνοούμενοι που διαχρονικά υποστηρίζεις ο Ανδρέας Μαθιουδάκης και ο Καλλίνικος Κυριακουλοπουλος θα εκλεγούν.

    Υπάρχουν πολλά άξια παιδιά της Νέας Δημοκρατίας που ο Δεξιός λαός της Τριφυλίας πρέπει να εκλέξει.

    Κύριε Μαντα , μακάρι η Νέα Δημοκρατία να είχε εκλέξει τρεις Βουλευτές και ο 4ος να ήταν ένας Γνήσιος Έλληνας του Κυριάκου Βελόπουλου η του Ηλία Κασιδιάρη.

  4. Απόψε οι ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ψηφισανε .Απόψε οι Γαργαλιανοι βγαλανε Δήμαρχο.ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ απο την πρώτη Κυριακή .Για την Τριφυλία που μας αξίζει.Εξαιρετική συγκέντρωση .Παλμός,αυθεντικότητα ,δύναμη. Συγχαρητήρια στον συνδυασμό .ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ με άξιους συνεργάτες.

  5. – Απαντήσεις σε όλους, και για όλα!
    – Γιατί το φως, δεν κρύβεται στις “σκιές”, προορίζεται να λάμψει, και να βγάλει την Τριφυλία απ’το σκοτάδι!
    – Και ήδη, λάμπει!

  6. Τα πρωτοπαλίκαρα του κατσιβελα βλέπω ξανά στα ίδια.ο κόσμος έχει ξυπνήσει δεν θέλει άλλο τα λαμόγια του κατσιβελα.και τώρα πού λέω κατσιβελα αυτός δεν ήταν;

      1. 3 και καταϊδρωμένη
        Οσο να για αυτό πού Ειπατε οτι η Δημοτική αρχή Λεβεντακης δεν εκανε τιποτα που ο
        Οποιος Εκανε αλλα εκανε πολλα που εσείς δεν ξέρετε τίποτα καλό είναι το να μην λέτε οτι σάς έρθει στο μυαλό του σάς δεν ξέρετε τη σάς περιμένει

  7. Ο λόγος του Κυριαζή Κατρίτση (το Άκης είναι χαϊδευτικό ψευδώνυμο) ήταν καλά γραμμένος. Ήταν πολύ ενοχλητική ή κόρνα που έκανε ηχορύπανση, και το επόμενο λάθος είναι οι 5 παπάδες που έψελναν νίκας τοις βασιλεύσι. Είναι λάθος να εμπλέκονται οι ιερείς με τις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Ευχόμαστε στους άλλους 3 συνδυασμούς να κάνουν εγκαίνια χωρίς ηχορρύπανση, χωρίς ψαλμωδίες, αλλά μόνο με ανακοίνωση προγράμματος.

    1. το ποσο ασχετη εισαι φαινεται απο αυτο που λες ….νικα τοις βασιλευσι δεν εννοουν τον αείμνηστο Κωνσταντίνο αλλα τον βασιλεα των ουρανών ….αντε ασχετη που πεταγεσαι σαν πορδη παντου! Σας κόβει προφανώς η δυναμικη του Κατρίτση!

          1. Χαχαχαχα αυτό να το πεις στον αδελφό μου , εγώ είμαι ο Χαρίλαος και γράφω επώνυμα . Εσύ γιατί κρύβεσαι στη σκιά. Μάλλον ο Κατσιβελας είσαι. Αν Αν φοράς παντελόνια αποκαλύψου . Αλλά δεν . Όσο για το μουρλοκακομοίρη που προωθείτε , θα τον στείλει ο λαός εκεί που έστειλε και σένσ

    2. Mαράκι Κυπαρισσία, Έλα ρε, μέχρι εκεί έφτασε ο παλμός της συγκέντρωσης; Τόσος, ώστε να ενοχληθεί η Κυπαρισσία; Habemus Papam, λοιπόν; Απ’την πρώτη Κυριακή;

  8. Α ρε pantelis τελικά δεν τα πίνεις τα χάπια σου μήπως και βγεις απ την πολλή θολούρα.Εχεις μπερδέψει παλι τον Λεβεντάκη με τον ΚΑΤΡΙΤΣΗ.Για ρωτά να μαθεις ποιος εξαγοράζει .Γιατί οι δημοτες ξέρουν.Όσο για τα λαμόγια του Κατσιβελα που λες,οι δυο κυρίες οι εκπαιδευτικοί η κ.Ανδρινοπουλου και η κ.Καραμπά που ήταν υποψήφιες του Κατσιβελα και τωρα είναι υποψήφιες του Λεβεντάκη -αν και τις έχει σκυλοβρίσει -τι είναι ?Τους στελνεις μηνυμα ?Τους υπόλοιπους άσε να τους κρίνει ο λαός με την ψήφο του.Όσο για σένα μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι .Και δεν μας λες γιατί δεν έβαζες εσυ για υποψήφιος που εισαι και συγγραφέας ! Εσυ ρε μόνο με τα χειρόγραφα σου και δήμαρχος θα βγαινες.Οσο για τον ΚΑΤΡΙΤΣΗ χθες είχε ένα μεστό λόγο και μια μεγαλειώδη συγκέντρωση οπαδών του που γέμισαν την πλατεία,τα πεζοδρόμια,τα καφενεία , και το δρόμο όπου έκλεισε και η κυκλοφορία . Πάει για πρώτη Κυριακή ! Καλή γιατρειά .

  9. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α’ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Κ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ Ή ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΞΙΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024.

  10. Ότι πιο κιτς και παλιακο έχει δει η πλατεία των Γαργαλιάνων εδώ και χρόνια ήταν αυτά τα εγκαίνια! Μου ήρθαν μνήμες από το μουσταρδί συντριβάνι! Μα γιατί δεν το μνημόνευσε κανείς;

    Επίσης οι άνθρωποι που πλαισιώνουν και στηρίζουν την υποψηφιότητα αυτή, όχι μόνο δεν αγαπούν τους συμπολίτες τους, αλλά θεωρούν ότι είναι υπεράνω όλων τους. (Αναφέρομαι κυρίως στους διοργανωτές της βραδιάς και στους διορισμένους ομιλητές)

    Είδαμε παπαδες και δεσπότες! Πιστεύω ότι ο Κ Κατριτσης φαντάστηκε ότι ορκίζονταν υπουργός!

    Λοιπόν δεν ξέρω αν ο Κ Λεβεντακης ήταν η θα είναι άξιος δήμαρχος, αλλά ο Κ κατριτσης με το υποτιθέμενο fan club του θα σας βλέπουν στο δρόμο μετά τις εκλογές και ούτε θα σας υπολογίζουν. Και στην τελική, δεν θελουμε εμμονικους με την εξουσια δημάρχους.

    Και τέλος ο Κ Κατριτσης μίλησε μόνο για τους Γαργαλιανους και αυτό θα πρέπει να χτυπήσει το καμπανάκι σε όλους τους πολιτες της Τριφυλιας που θα μείνουν στην εκτός αν δυστυχώς εκλεγεί.

    1. Είναι η πιο ακριβής περιγραφή .

      Είναι η πραγματικότητα τι θα ακολουθήσει εάν εκλεγεί Δήμαρχος ο Άκης Κατριτσης.

      Ένα fun club , χαμαιλεοντων και άκρως επικίνδυνων Ανθρώπων.

      Τυχάρπαστοι Παρουσιαστές ενός κακόγουστου αστείου.

      Μόνο Υπουργός φαντάστηκε ότι ορκιζόταν; !

      Εγώ θα σου πω ότι περίμενα να παρουσιαστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παραδώσει την Προεδρία της Ελληνικής Κυβερνήσεως και ότι στις 20/09 θα συνατιοταν με το Ερντογάν.

  11. Αν σκεφτείς ποσά χρόνια ήταν πρωθυπουργός με την ψήφο του ελληνικου λαού ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για γέλια εισαι εσυ φίλε #για γέλια #.Σεβασου έναν απο τους μεγαλύτερους ηγέτες του Ελληνικού λαού και βρες έναν μακροβιότερο Πρωθυπουργό .Κι εδώ που τα λέμε _εκτος απο τον αείμνηστο Ν.ΣΚΟΥΝΤΖΟ – κι έναν μακροβιότερο Δήμαρχο ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ,εκτός του ΚΑΤΡΙΤΣΗ.Και όταν διοίκησε το Δήμο ο ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ για πρώτη φορά ήταν μόλις 23 ετών,μην το ξεχνάς.Κι ο λαός τον επέλεξε ξανά και ξανά .

  12. Κύριε Κατρίτση και κύριοι του συνδυασμού της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων ,

    Μόνο εσείς να παραστείτε μαζί με τις οικογένειές σας και 2,3 φίλους φτάνει και περισσεύει.

    Για αυτό αφήστε τις ομιλίες περί Νίκης και Θριάμβου γιατί η κάλπη είναι άδεια και τίποτα δεν προδικαζετε με μέχρι το άνοιγμα της Κάλπης.

  13. Λαγκουβαρδε εσυ δεν σώνεσαι ούτε με ηλεκτροσόκ.Για όλα αυτά που γράφεις απάντησε ο ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ χθες το βράδυ. Καλα δεν βαρέθηκες να γράφεις ψέματα.Νομίζεις ότι όλοι είναι σαν κι εσένα ? Θυμήσου #καθαρος ουρανός αστραπές δεν φοβάται #.Εσυ αυτοεξευτελιζεσαι.Ο δημότης και ξέρει και κρίνει .

  14. Πίκρα και πόνος σε όσους δεν χωνεύουν τον κ. Κατρίτση για την χθεσινή συγκέντρωση των εγκαινίων. Βγάζουν χολή και αφρούς. Ηρεμηστικά να πάρουν και σόδες πολλές για να χωνέψουν ότι είναι ο νέος Δήμαρχος Τριφυλίας με την ψήφο του λαού ο οποίος κρίνει και συγκρίνει. Ο συνδυασμός του κ. Κατρίτση ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ είναι ο καλύτερος για τον Δήμο με άξιους υποψήφιους από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ο λαός θα τους τιμήσει για να κάνουν κάτι καλό στην Τριφυλία. Είναι μονόδρομος η ψήφιση του κ. Κατρίτση στον Δήμο. Δεν υπάρχει άλλη άξια και σωστή επιλογή.

  15. Ρε φίλε #κάνε όρεξη #πας καλα?Που τον είδες το Δεσπότη?Και μόνο απο αυτό το ψέμα καταλαβαίνουμε τι αρλούμπες γράφεις .Απορώ πως ξέρεις και τους διοργανωτές γιατί εγώ μόνο οπαδούς ειδα που απο καλή θέληση βοήθησαν.Εμμονικος ο ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ μετά απο τρεις τετραετίες ? ? Θου Κύριε φυλακην Τω Στοματί μου .Ρε πας καλα?Τα εγκαίνια δεν γίνονται για ομορφάδα ρε κακομοίρη ,αλλά για παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων. Και εισαι τόσο άσχετος που δεν ξέρεις ότι οι υποψήφιοι σε κάθε πόλη που μιλανε ,ασχολούνται με αυτή την πόλη και τα θέματα της.Ρε τόσο άσχετος ? ? ?Τα καμπανάκια λοιπόν χτυπά τα εσυ για να ξυπνήσεις .Αρλουμπα στην αρλουμπα ..

  16. 150-200 άτομα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του τόπο σου, συγκέντρωση νίκης δεν το λες.
    Είδαμε 30 άτομα υποψήφιους-30 άτομα υπάλληλους στις επιχειρήσεις του Άκη αυτομάτως βγαζουμε το συμπέρασμα ότι πηγαν να τον δουν περίπου 100 άτομα.
    100 άτομα μαζεύω στο παιδικό πάρτυ του παιδιού μου.

  17. Άκη μου θες και ντιμπέιτ ξεχνάς εύκολα τι έπαθε ο τελευταίος που ζητούσε επίμονα ντιμπέιτ 23+ διαφορά έφαγε κατάμουτρα, και εξαφανίστηκε για τουρ στο αμερικα

  18. Ο Άκης Κατριτσης,

    Παρουσιάστηκε ως ο Αλάθητος, ο Αναμάρτητος, ένας “Μεσσίας” που ήλθε να μας απελευθερώσει από την σκλαβιά των Ρωμαίων ( Λεβεντακης – Χαιδω Παναγιωτόπουλου) .

    Απορίας άξιον εστί ότι επέρριψε ευθύνες στον προκάτοχό του στο Δήμο Γαργαλιάνων αξιοσέβαστο ακόμα και σήμερα αείμνηστο Σάκη Παναγόπουλο.

    Κύριε Κατρίτση, είχατε εξαφανιστεί επί σχεδόν 30 χρόνια από το προσκήνιο, δεν βγαινατε ούτε για ένα καφέ η περίπατο στην πολιν των Γαργαλιάνων.

    Δεν έχω να πω κάτι – ο λαός κρίνει και αποφασίζει

  19. #Τι έχεις καρυδιά μου ,και παραπονιέσαι ? Μη σε πετροβολούνε τα παιδιά ? Είναι γιατί έχεις καρύδια …# Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    Αυτό δείχνουν όλα τα πικρόχολα και απο το φοβο σας υποκινούμενα,σχόλια που διαβάζω μέχρι τωρα ,και που ίσως συνεχίσετε ανεγκέφαλα να γράφετε. Όμως #το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω #.ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ .
    Είναι ηλιθιότητα να λέμε ότι ο μπακαλόγατος με δυο μαγαζιά και μάλιστα μπακάλικα στους ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ,με δυο παιδιά στο σχολείο,με σύζυγο εργαζόμενη ,με δώδεκα χρόνια υπηρεσίας στο δήμο στην πλάτη ,ήταν εξαφανισμένος.Ποσά θέλετε για να μας τρελανετε ? Γινόσαστε υβριστές της Ιστορίας του τόπου ,να λέτε ότι ότι δεν σέβεται και δεν τιμά το δάσκαλο του ,τον Διον.Παναγοπουλο,το έργο και την παράταξη του οποίου παρέλαβε και συνέχισε το έργο του.Καλα ρε παιδιά ποιους πάτε να κοροϊδέψετε με τις σαχλαμάρες σας? Εδώ ζούμε κι εμείς ,δεν πέσαμε απ το πουθενά. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ .ΣΚΕΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.Και για να αποδείξετε αυτά που λέω συνεχίστε να γράφετε ….ΑΞΙΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ .

  20. Άκη Κατρίτση, κάτι καλό έχεις κάνει για τον τόπο σου, δεν εξηγείται αλλιώς το μένος εναντίον σου…
    Στο λέω εγώ, ως “επισκέπτης” στην πόλη σου, τα τελευταία 5 χρόνια…
    Σ’ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες, να με εμπιστευτείς στο Συνδιασμό σου!
    Όσοι έρχονται σήμερα στο κέντρο Υγείας, με ξέρουν και τους ξέρω. Με ονοματεπώνυμο. Γιατί εγώ δεν κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμα.
    Αυτό που δεν ξέρουν όμως , είναι ότι το κέντρο υγείας φέρει το όνομά σου ….
    Συνέχισε λοιπόν, και άσε τους να “θερίζουν ότι έσπειραν”..…
    Αυτή η στάνη, τέτοιο τυρί βγάζει, λέει ο θυμόσοφος λαός!

  21. Για το δήμαρχο και τα πεπραγμενα του δεν λέτε τίποτα για την αντιπολίτευση της Χάιδως γαργάρα μόνο με τον Κατριτση ασχοληστε εντολοδόχη είσαστε.

  22. Για τα εντελεσθε για απ’ ευθείας αναθέσεις για τους ορκωτούς λογιστές για τα πυροσβεστικά οχήματα για τους σεκιουριτη για τα περιπολικά για της μηδενικές εκπτώσεις στα έργα για της βρισιές στα Δημοτικά συμβούλια για το ανύπαρκτο έργο στης κοινότητες για τα κιτς I Love για της πλατείες δε μιλατε με το Κατριτση ασχολείστε και νομίζουτε ότι ο κοσμάκης τρώει κουτόχορτο γιατί έτσι σας βολευη. Ρε ουστ……..

  23. 100 άτομα μαζί με τους ψηφοφόρους. Λογικό να κλείσει ο μονόδρομος της πλατείας.
    ΦΟΥΛ ΚΩΜΩΔΙΑ για μια προεκλογική νίκη, γιατί την επίσημη δεν θα την ζήσετε ποτέ και η οποία δεν θα έρθει ποτέ με αυτή την τακτική!!!
    Τελικά αλήθεια ή ψέματα, πολιτισμός ή τραμπουκισμός από τον κ. Λεβεντάκη;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;

  24. Στο Πακιστάν όλοι οι πολιτικοί είναι εθνικιστές, δεν υπάρχουν αριστεροί και διεθνηστές. Επίσης οι περισσότεροι πρόεδροι προέρχονται από τον στρατό.

    Όλοι οι Πακιστανοί είμαστε εθνικιστές και για αυτό θα επικρατήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button