Τοπικά Νέα

Κατσίβελας για το έργο της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας και όχι μόνο…

Επιστολή του πρώην Δημάρχου Τριφυλίας, και επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε», Παναγιώτη Κατσίβελα. 

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Στις προηγούμενες εκλογές ενημέρωσα την κοινωνία μας, για όσα θα ακολουθούσαν σε ενδεχόμενη εκλογή. Δυστυχώς, δεν πέρασαν λίγοι μήνες και επιβεβαιώθηκα στο ακέραιο και ακόμα παραπάνω.
Αποδεικνύεται καθημερινά, ότι ένας κωμικός θίασος, έχει αναλάβει την διοίκηση του Δήμου μας, που την έκανε μια κακόγουστη παράσταση, που όμως εξελίσσεται σε τραγωδία.
Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να σχεδιάσουμε έργα αναγκαία για την κοινωνία μας, και παλέψαμε και καταφέραμε να τα εντάξουμε σε χρηματοδοτικά πρωτόκολλα σε μια περίοδο που τα λεφτά δεν υπήρχαν και τα μνημόνια διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Και καταφέραμε πολλά και σημαντικά έργα όπως ακριβώς είπα τότε και η πραγματικότητα με επιβεβαιώνει καθημερινά μιας και επίσημα εντάχθηκε και «η ανάπλαση της δεκατεσσάρων των Φιλιατρών» στο πρόγραμμα LEADER.
Τα περισσότερα έργα τα προχωρήσαμε σε τέτοιο σημείο, που ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθούν και να ολοκληρωθούν.
Σε κάποια απέμειναν, γιατί δεν προλάβαμε να υπογράψουμε, τις συμβάσεις και κατάφεραν να τα πετάξουν στα βράχια, να υποβάλουν τους πολίτες σε απρόβλεπτες και ανυπέρβλητες ταλαιπωρίες, που τελειωμό δεν έχουν και κυρίως καταστρέφουν με περισσή ευκολία ότι με κόπο δημιουργήσουμε.

Η Άνω Πόλη, θα περάσει μια μεγάλη τραγωδία, τα επόμενα χρόνια, εξ ‘ αιτίας αποκλειστικά της ανεπάρκειας του συστήματος Λεβεντάκη.
Και άκουσον άκουσον έμαθαν τώρα ότι σε δύο έργα, και δεν είναι τα μόνα, η ανάπλαση της Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας, και η δημιουργία ταρτάν στο Στάδιο Φιλιατρών χρειαζόταν πριν την σύμβαση ο προ συμβατικός έλεγχος.
Και το γελοίο είναι ότι προσπαθούν να βρουν άλλοθι πίσω σε δύστυχους υπαλλήλους του Δήμου, που οι ίδιοι ευνούχισαν και δημιούργησαν ένα κλίμα τρομοκρατίας κατά πάντων.
Αλήθεια τι πήρε χαμπάρι ο πολύξερος αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσίας; Τι πήρε χαμπάρι η περικαλλής νομικός, που θα έφερνε την ανάπτυξη του τόπου μας; τι πήραν χαμπάρι οι «έμπειροι» περί την διοίκηση στρατηγοί και επιχειρηματίες; Τι πήρε χαμπάρι ο πολυμαθέστατος επί των Οικονομικών αντιδήμαρχος;
Τι πήρε χαμπάρι ο επικεφαλής Δήμαρχος, που αν δεν κατάλαβε είναι ο βασικός και αποκλειστικός υπεύθυνος πάντων, όσων συμβαίνουν, σήμερα στο Δήμο, αλλά και ως τελικώς υπογράφων.
Και δεν θέλω να πιστέψω ότι διεκδικούν το ρόλο του ανεύθυνου, του τυχαίως παρευρισκόμενου, του δημαρχεύοντος.

Ποιος ειλικρινά μπορεί να πιστέψει ότι ο Δήμαρχος μπορεί να αγνοεί ο ίδιος τις διαδικασίες και τους νόμους της Διοίκησης και των έργων και όλων Ποιος ειλικρινά μπορεί να πιστέψει ότι το Πολίτευμα στον Δήμο Τριφυλίας μετατράπηκε σε αυτό του ανεύθυνου άρχοντος.
Αλήθεια ποιος δικηγόρος από αυτούς, που έχει ο Δήμος, ποιος Γραμματέας ήλεγξε τις συμβάσεις, ποιος από τη σπάταλη Διοίκηση Λεβεντάκη, ειδικός σύμβουλος, ασχολήθηκε με αυτά και πότε;
Αλλά ξέχασα, η μία έχει εξελιχθεί σε τρομοκράτη ψυχών των εργαζομένων και των πολιτών, ο δε έτερος κομιστής σκοτεινών αναθέσεων που μεθοδεύει και επεξεργάζεται η διοίκηση και οι συνεργαζόμενοι της, κομιστές νέων ηθών στο Δήμο μας. Και μη μου πεις τώρα ότι χρειάζονται 6 !!! αναθέσεις για την μελέτη της πλατείας των Φιλιατρών;
Αλλά αυτά τα «κόλπα» τα έμαθαν καλά και γρήγορα.
Αλήθεια με ποιο συγκεκριμένο έργο, ποιου προϋπολογισμού, ποιας μελέτης έγιναν οι πρόσφατες ασφαλτοστρώσεις στη πόλη της Κυπαρισσίας; Και ποιοι οι επιβλέποντες; και ποιοι θα τολμήσουν να βεβαιώσουν έργο που δεν υπάρχει; καταστρατηγώντας όλες τις διαδικασίες διαφάνειας.
Και δεν ήμουν βέβαια αφελής, όταν σας προέτρεπα να δώσετε προτεραιότητα στους δρόμους της Κυπαρισσίας, να δημιουργήσετε έργο με τα 500.000 του Φιλόδημος που είχα εξασφαλίσει και σας άφησα στο Δήμο αδέσμευτα και τα παρκάρατε στα Δημαρχεία Φιλιατρών και Κυπαρισσίας.
Η δική μας, Δημοτική αρχή με τους ίδιους υπαλλήλους, με τα ίδια στελέχη, συνεργαστήκαμε κατά τον καλύτερο τρόπο και καταφέραμε πράγματα που δεν θα δείτε ούτε στον ύπνο σας.
Λυπάμαι, λυπάμαι πολύ, γιατί εξαπατήσατε τη κοινωνία μας. Σταματήστε να καταστρέφεται και να διαλύεται τον Δήμο και επιτέλους σταματήστε να είστε παιδική χαρά , που περί άλλων τυρβάζει και για άλλα χαίρεται.

Σχετικά Άρθρα

15 Σχόλια

  1. Έχει ο κύριος Κατσιβελας. Ο ρόλος του Γενικού Γραμματέα του Δήμου δεν είναι αυτός που κάνει αυτή η κυρία να ασκεί ψυχολογική βία στους υπαλλήλους του Δήμου και να φωνάζει στους πολίτες και επίσης δεν είναι ο ρόλος της να κουβαλάει χαρτιά από την τη μια υπηρεσία στην άλλη προκαλωντας πρόβληματα.
    Ο Δήμος δεν είναι φροντιστηριο.

    1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΕΣΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ….ΤΟΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ!!!!!

  2. Μόνο αυτό δεν κάνει η συγκεκριμένη κυρία(Γενική Γραμματέας), δηλαδή να συντονίζει και να επιβλέπει. Ξέρει καλά να να φωνάζει στους υπαλλήλους του Δήμου, να λέει αερολογιες και έχει άγνοια της νομοθεσίας και να φωνάζει στους πολίτες όταν έρχονται στο Δήμο. Δεν είναι κρυφό,είναι η αλήθεια και η δυστυχώς για κάποιους η αλήθεια πειράζει πολύ. Ο Δήμαρχος για να σώσει ότι μπορεί ας κάνει έστω και τώρα την αλλαγή τής

  3. Είσαι για κλάματα Κατσιβελα!!
    Άσε τους να κάνουν την δουλειά τους..
    Έχουν κάνει περισσότερα σε λιγότερο από ένα χρόνο απ’οσα έκανες εσύ στη θητεία σου.
    Οι πολίτες δεν είναι χαζή εάν αυτό πιστεύεις.. Βλέπουν και κρίνουν!!
    Δήμος Τριφυλίας με Λεβεντακη είδε και βλέπει έργα που με εσένα δεν θα έβλεπε ποτέ.
    Κάτσε στην Αθήνα και μην πατήσεις ξανά κάτω!!
    Με αγάπη για τον τόπο μας!

  4. Δήμαρχε έχεις κάνει πολλές λάθος επιλογές. Έχεις το χρόνο να τις αλλάξεις πριν χάσεις τη μπάλα.

  5. Δυστυχώς η Γενική Γραμματέας του δίνει λάθος πληροφορίες και αυτά είναι τα αποτελέσματα της. Ο Δήμαρχος είναι καλός άνθρωπος, αγαπάει τη Τριφυλία και θέλει να προσφέρει.Δυστηχως ο ξερολισμος και η επιθετικότητα αυτής της κυρίας έχουν φέρει τη κατάσταση του Δήμου σε αυτή τη θέση.

    1. Γιατί ανώνυμα κυπαρισσιωτη, φοβάσαι να πεις την γνώμη σου επώνυμα? έχεις τρομοκρατηθεί από την γενική?η είσαι τσιράκι κάποιου?

  6. Αθανασοπουλε Σωτήρη λέω την αλήθεια για τη φίλη σου από τι βλέπω τη Γενική Γραμματέα. Και δεν τα γράφω μόνο εγώ τα λέει όλος κόσμος.Δεν είναι μυστικό. Όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου λένε τα ίδια. Αλλά ξέρω πειράζει η αλήθεια πολύ. Έφαγε τον προηγούμενο προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας βγάζοντας τον άνθρωπο σε σύνταξη αναγκαστικά και όπως και άλλους….. Λεβεντακη επειδή είσαι μάγκας και αγάπας το τόπο και σε πιστεύω βάλε τάξη πριν χάσεις τη μπάλα και μετά βλέπεις τα λάθη σου.

    1. Κουκούλα φορούσαν πάντα οι ρουφιάνοι,βάλε ονοματεπώνυμο όπως και εγώ και συνεχίζουμε αν θέλεις τον διαλογο!

  7. Σωτήρη Αθανασοπουλε μη με προκαλείς θα πω και άλλα. Ποιος σου είπε ότι θέλω διάλογο μαζί σου.
    Κάνε υπομονή και θα δεις και άλλα γεγονότα…….

  8. ΚΥΡΙΕ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΣΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΣΩ ΕΓΩ. ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΑΡΣΗ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΟΧΤΩ ΜΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΝΤΙΑΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΗΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΤΑΤΟΥΛΗ. ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΡΙΕ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button