ΑθλητικάΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κατσίβελας: Μπαίνει παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας

Προεκλογική εξαγγελία στο χορό του ΔΙΩΝ Κυπαρισσίας

Ολοκαίνουργιο παρκέ αναμένεται μέσα στο 2019 να αποκτήσει το κλειστό γυμναστήριο Κυπαρισσίας σύμφωνα με όσα δήλωσε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού χορού του αθλητικού σωματείου «ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ» .

Ο κ. Κατσίβελας αφού έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ενώ είπε πως στην τελευταία συνάντησα που έγινε στο γραφείο του ήρθαν σε συμφωνία και ο ίδιος δεσμεύθηκε ότι μέσα στο 2019 θα αλλαχτεί το δάπεδο του κλειστού γηπέδου (είναι πλαστικό) και θα διαμορφωθούν και οι ανοιχτοί χοροί.

Σίγουρα  πρόκειται για μια θετική εξέλιξη η οποία -αν και είμαστε σε προεκλογική περίοδο- θα ωφελήσει τα μέγιστα όλους όσους χρησιμοποιούν το κλειστό, και κυρίως του αθλητές.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.Κ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΝΗ ΤΟ ΠΑΡΚΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button