Αθλητικά

Κορονοϊός: Ξεκίνησαν οι περικοπές και στη Formula 1

H McLaren ανακοίνωσε πως οι δύο πιλότοι με δική τους απόφαση μείωσαν τους μισθούς τους, ενώ η ομάδα μπήκε στα μέτρα στήριξης της βρετανικής κυβέρνησης

Οι δύο οδηγοί της McLaren, Κάρλος Σάινθ και Λάντο Νόρις αποφάσισαν από μόνοι τους να γίνει περικοπή στους μισθούς τους, στο πλαίσιο των γενικότερων μέτρων μείωσης του κόστους στην ομάδα, προκειμένου να περιοριστεί η οικονομική ζημιά από το lockdown λόγω του κορονοϊού.

Η βρετανική ομάδα θα κάνει επίσης χρήση των μέτρων στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, για εγγύηση έως 80% των μηνιιαίων μισθών έως 2500 λίρες του προσωπικού.

«Τα μέτρα επικεντρώνονται στο προστατεύσουν τις δουλειές βραχυπρόθεσμα, ώστε οι υπάλληλοι μας να επιστρέψουν κανονικά όταν επανακάμψει η οικονομία», ανέφερε η ανακοίνωση.

Τα οκτώ πρώτα Γκραν Πρι της Formula 1 έχουν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας με τον CEO της διοργάνωσης, Τσέις Κάρεϊ να αισιοδοξεί πως θα διεξαχθούν 15-18 αγώνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button