Δήμος ΜεσσήνηςΤοπικά Νέα

Κορωνοϊός: Rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο στη Μεσσήνη

Δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Covid 19 (rapid tests) μέσω της δράσης «Drive through testing», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στη Μεσσήνη στο πάρκινγκ του Δημαρχείου, από τις 8:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Τα Drive through testings δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να ελέγχονται για Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Οι πολίτες που προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα, οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους και να έχουν μαζί τους κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους

 

«Ως αυτοδιοίκηση στοχεύουμε με την πραγματοποίηση ελέγχων να συνδράμουμε στον περιορισμό της διασποράς του covid-19. Γι’ αυτό καλούμε τους συνδημότες μας να προσέλθουν την Τρίτη με τα οχήματά τους για να κάνουν το τεστ επιδεικνύοντας αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Θεωρούμε ότι οι δωρεάν έλεγχοι αποτελούν καθολικό κοινωνικό αίτημα και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της κοινωνίας μας, ανταποκρινόμαστε άμεσα», τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος προτρέποντας τους δημότες να μεταβούν για έλεγχο μέσω drive through τεστ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button