ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Βραβεύτηκε η “Αρκαδιά Γευσιπωλείο” στα Estia Awards 2019!

Τιμητική διάκριση στην κατηγορία “παραδοσιακή κουζίνα”

Σε μία λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς στην Αθήνα, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις εστίασης που αποτελούν πρότυπο ποιότητας και καινοτομίας αλλά και εστιατόρια αντιπροσωπευτικά του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας.

Ανάμεσα στους διακριθέντες, ήταν και η Αρκαδιά Γευσιπωλείο,(ιδιοκτήτριας Κουκούμη Ειρήνης), στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.

Συγκεκριμένα, η Αρκαδιά Γευσιπωλείο απέσπασε τιμητική διάκριση στην κατηγορία ‘παραδοσιακή κουζίνα’.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο εστιατόριο-μεζεδοπωλείο, που διατηρεί  την παραδοσιακή κουζίνα, εναρμονίζοντάς  την όμως με νέες  γεύσεις, σεβόμενοι πάντα την ιστορία και την παράδοση της τοπικής κουζίνας.

Σε μια μικρή πόλη όπως η Κυπαρισσία , που όμως εξελίσσεται σε έναν τουριστικό προορισμό για πολλόυς  ξένους, αλλά και εγχώριους  επισκέπτες, ένας σημαντικός λόγος έλξης πέραν της φυσικής ομορφιάς του τόπου, των αξιοθέατων και των ιστορικών μνημείων που μπορεί κανείς να επισκεφτεί, είναι και οι γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει και το εν λόγο εστιατόριο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button