Τοπικά Νέα

Λιμάνι Καλαμάτας: Προθεσμίες για παραχώρηση χερσαίων χώρων και θέσεων πρόσδεσης σκαφών

Μέχρι τις 31 Ιανουάριου 2023 μπορούν να υποβάλουν, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς και οι ιδιοκτήτες επαγγελματικών και τουριστικών σκαφών καθώς και σκαφών αναψυχής αίτηση για θέση πρόσδεσης του σκάφους τους. Επίσης μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου μπορούν να υποβάλουν στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της χερσαίας ζώνης λιμένα αίτηση για παραχώρηση χώρου για τη δραστηριότητά τους…

Το δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ανακοίνωσε σχετικά: «Οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς, καθώς και οι ιδιοκτήτες επαγγελματικών, τουριστικών σκαφών και σκαφών αναψυχής, που ενδιαφέρονται για θέση πρόσδεσης σκάφους, εντός λιμένα Καλαμάτας, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στην Υπηρεσία μας (Μιαούλη 30 – Καλαμάτα), από 03 έως και τις 31/01/2023, προκειμένου να υποβάλλουν τις προαναφερόμενες αιτήσεις.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

1)Αίτηση με ακριβή στοιχεία, η οποία συμπληρώνεται στην υπηρεσία.

2)Φωτοαντίγραφο άδειας πλόων ή πρωτοκόλλου Γενικής επιθεώρησης και άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής».

Σε ό,τι αφορά την παραχώρηση χώρων στη χερσαία ζώνη λιμένος το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας ανακοίνωσε: «Οι ενδιαφερόμενοι (καταστηματάρχες και λοιποί), που επιθυμούν να κάνουν χρήση χώρου για το έτος 2023 στη χερσαία ζώνη λιμένα Καλαμάτας, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στην Υπηρεσία μας (Μιαούλη 30 – Καλαμάτα), έως 15 Φεβρουάριου 2023, προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις για τη χορήγηση άδειας χρήσης χώρου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά :

  • Αίτηση με ακριβή στοιχεία και καταστατικό συστάσεως εταιρείας (αν πρόκειται για εταιρεία).
  • Τοπογραφικό διάγραμμα όπου θα φαίνεται ακριβώς η θέση του καταστήματος, τα μέτρα της πρόσοψης του καταστήματος και ο αιτούμενος Χώρος.
  • Αντίγραφο άδειας λειτουργίας του καταστήματος.
  • Μισθωτήριο συμβόλαιο

Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής και σε περίπτωση που δεν έχει κατατεθεί αίτηση, θα πρέπει να απομακρύνετε τα τραπεζοκαθίσματα, ομπρέλες και όποια κατασκευή τυχόν έχετε στην χερσαία ζώνη λιμένα Καλαμάτας, το δε Διοικητικό Συμβούλιο θα παραχωρήσει τμήματα της ενιαίας χερσαίας ζώνης στους αιτούντες, για το έτος 2023, χωρίς καμία δέσμευση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button