ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Μαραθόπολη: Έκλεψαν τους ξύλινους κάδους που έφτιαξε ο τοπικός σύλλογος

Τις προηγούμενες ημέρες ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθόπολης κατασκεύασε ξύλινους μικρούς κάδους απορριμμάτων και τους τοποθέτησε σε διάφορα σημεία του χωριού. Ωστόσο, κάποιοι τους έβαλαν στο μάτι και τους “εξαφάνισαν” από το κεντρικότερο σημείο, που είναι ο πεζόδρομος!

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει: “Με λύπη κι απογοήτευση αντιληφθήκαμε ότι ήδη από τις πρώτες μέρες που τοποθετήσαμε τους κάδους μετράμε απώλειες. Εκλάπησαν κάδοι απ τον πεζόδρομο, μες στην καρδιά του χωριού! Πόσο θράσος αλήθεια πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο! Είναι θλιβερό. Έγινε μια προσπάθεια από εθελοντές να φτιαχτεί κάτι όμορφο και λειτουργικό και να βοηθήσει την εικόνα του χωριού. Κάποιοι όμως προτιμούν να ζουν μέσα στη βρωμιά και στα σκουπίδια και να μην σέβονται τίποτα. Ούτε καν το χρόνο και την ενέργεια συνανθρώπων μας που κόπιασαν για μέρες ώστε να φτιαχτούν οι κάδοι”.

Παρακαλούμε οι κάδοι να επιστραφούν άμεσα. Και παρακαλούμε και τους συντοπίτες μας να αγκαλιάσουν το έργο αυτό και να βοηθούν όσο μπορούν ώστε να διατηρηθεί καθαρό το χωριό μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button