Αθλητικά

Μαύρη Θύελλα: Παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας 2019-2020 και νέα δομή στις Ακαδημίες

Ο Π.Σ. » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ »  ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι έχει αρχίσει η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. 

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται προς το παρόν από τα γραφεία του Π.Σ. » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ », στην οδό Φραντζή 14, από τις 09:00 π.μ. – 20:00 μ.μ. (καθημερινές) και 09:00 π.μ. – 15:00 μ.μ. (Σάββατο) και ηλεκτρονικά από τις επίσημες ιστοσελίδες της ομάδας μας www.fckalamata.gr και της www.ticketmaster.gr.

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του Π.Σ. » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια.

Για την έκδοση της κάρτας διαρκείας, ο κάτοχος πρέπει να έχει μόνο τον Α.Μ.Κ.Α.

Οι κατηγορίες των καρτών διαμορφώνονται ως εξής:

Η πρώτη κατηγορία είναι η GOLD CARD

Η δεύτερη κατηγορία είναι η SILVER CARD

Η τρίτη κατηγορία είναι η BRONZE CARD

Και η τέταρτη κατηγορία είναι η BLACK CARD

Υπάρχει και ειδική κατηγορία που αφορά τα Α.ΜΕ.Α και τους μικρούς μας φίλους έως 12 ετών

Ενώ τα οικογενειακά πακέτα διαμορφώνονται ως εξής:

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας όλων των τραπεζών, ειδικό προνόμιο έχουν οι κάτοχοι της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία παρέχει έως και έξι άτοκες δόσεις.

Προνόμια κατόχων καρτών διαρκείας

Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2019 – 2020 θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια απ’ τους χορηγούς – συνεργάτες του Π.Σ. » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς και ο κατάλογος ολοένα και θα αυξάνεται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button