Αστυνομικά

Μεσσηνία: Συλλήψεις για κοκαΐνη, κάνναβη και κροτίδες

Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 40χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου-Νέστορος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 71χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να καλλιεργεί πλησίον του αγροκτήματός του, -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως -2- μέτρων περίπου, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το βράδυ, στην Κυπαρισσία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 42χρονος αλλοδαπός, γιατί κατελήφθη να κάνει χρήση -2- κροτίδων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (23.9.2023) το βράδυ, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, για διακεκριμένη κλοπή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button