Εκλογές 2019

Με αέρα νικητή στην Κυπαρισσία ο Κατσίβελας [εικόνες – βίντεο]

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας, έκανε έναν συνοπτικό απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής, μίλησε για τα μεγάλα αλλά και τα μικρότερα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην Τριφυλία, αλλά και στην Κυπαρισσία ειδικότερα. Αναφέρθηκε στον τρόπο που κινήθηκε η διοίκηση με τον σχεδιασμό, την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση των έργων, ενώ υπογράμμισε τη συνέπεια λόγων και έργων που διέκρινε τη διοικητική θητεία.

«Ευχαριστώ πολύ την κοινωνία που μου έδωσε αυτούς τους άξιους ανθρώπους, δεν τους εξαγόρασε κανείς, τους ένωσαν τα κοινά ιδανικά και όχι τα οικονομικά συμφέροντα», είπε ο κ. Κατσίβελας αναφερόμενος στους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Εκανε τον απολογισμό των μέχρι τώρα πεπραγμένων του στην πόλη της Κυπαρισσίας, ενώ μίλησε και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Αναλυτικά, ο κ. Κατσίβελας αναφέρθηκε στην ανάπλαση της παραλιακής ζώνης στον Αη Λαγούδη, τη λειτουργία του Τουριστικού Περιπτέρου, την κατασκευή πεζοδρομίου στην έξοδο της πόλης μέχρι την πλατεία στα στα Μυρέικα, την ανακαίνιση της αίθουσας Αλέκος Παπαδόπουλος, την ανακαίνιση του Δημαρχείου Κυπαρισσίας, την ανακαίνιση του κτιρίου στέγασης της Δημοτικής φιλαρμονικής, την ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου Γυμνασίου, την κατασκευή ξύλινου δαπέδου στο κλειστό γήπεδο Κυπαρισσίας, την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης κολυμβητηρίου της Κυπαρισσίας προϋπολογισμού 950.000 ευρώ, τη λειτουργία Δημοτικής βιβλιοθήκης Κυπαρισσίας, τις εργασίες καθαρισμού και στήριξης του μουσουλμανικού Τεμένους και κτιρίου Κάπρα, την αντικατάσταση φρεατίων αντλιοστασίων στην τοπική κοινότητα Φαρακλάδας και Σπηλιάς, στην αποκατάσταση καθίζησης δρόμου στην τοπική κοινότητα Στασιού και επέκταση φωτισμού, στην κατασκευή μαντρότοιχου στήριξης στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας και στην ανάπλαση του ηρώου Κυπαρισσίας.

Όσον αφορά τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναφέρθηκε στην ένταξη πρότασης για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ του Open Mall Κυπαρισσίας προϋπολογισμού 1.7 εκ. ευρώ, οι δημοπρατήσεις ανάπλασης της Πάνω Πόλης Κυπαρισσίας, το έργο πρόσβασης ΑΜΕΑ στις παραλίες, το έργο αποκατάστασης δικτύου ύδρευσης, η χρηματοδότηση μελέτης ανακαίνισης του κτιρίου Εθνικής Τράπεζας, η ασφαλτόστρωση του αγροτικού δρόμου Περδικονέρι – Χριστιανούπολη μέσω του προγράμματος Φιλόδημος, η ασφαλτόστρωση του αγροτικού δρόμου Μύρου, μέσω του προγράμματος Φιλόδημος, η αντικατάσταση κεραμοσκεπής Δημοτικού παιδικού σταθμού Κυπαρισσίας, η μελέτη επισκευής συντήρησης κτιρίου λαογραφικού Μουσείου Κυπαρισσίας, η επισκευή μαντρότοιχου νεκροταφείου Κυπαρισσίας, η επισκευή πρώτου και δεύτερου δημοτικού σχολείου, η δημοτική οδοποιία, η οριστική παραλαβή της Μελέτης του ΓΠΣ Κυπαρισσίας.

Επίσης, αναφέρθηκε σε έργα σε συνεργασία με την Περιφέρεια, όπως η αποκατάσταση του προσήνεμου μόλου στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, προϋπολογισμού 2,3 εκ. ευρώ, η ανακαίνιση του δικαστικού Μεγάρου Κυπαρισσίας, η δημοτική οδοποιία προς τη μόνη Κατσιμικάδος, η δημοτική οδοποιία προς Ράχες, η ασφαλτόστρωση της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Αρμενιοί, ο φωτισμός της οδού Κυπαρισσίας έως τις εργατικές κατοικίες.

Τέλος, σε εξέλιξη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι η αξιολόγηση της πρότασης για τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ για την υποστήριξη των πρανών του κάστρο της Κυπαρισσίας προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ, η φάση των δεύτερων έργων στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, προϋπολογισμού 2,4 εκ. ευρώ και η επέκταση του αρδευτικού δικτύου της Τοπικής Κοινότητας Βρυσών.

«Να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους μου που υπόσχονται όλα αυτά που έχουν δρομολογηθεί στο δήμο», κάνοντας αναφορά στα δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος που εντάχθηκα στο Π.Α.Α.

Κλείνοντας την ομιλία του και με το κοινό να τον επευφημεί είπε, αν αυτή η κοινωνία δεν με έχει τιμήσει με αυτούς του σπουδαίους ανθρώπους, δεν θα τολμούσα να φέρω υποψήφιους από τους Γαργαλιανους για να κρύψω τη γύμνια μου. […] Νιώθω πιο γεμάτος και πιο σίγουρος από ποτέ, ξέρω ότι η νίκη πλησιάζει ξέρω ότι εσείς ξέρετε να εκτιμάτε. Είμαστε οι άνθρωποι που ξέρουμε να δουλεύομε, να συνεργαζόμαστε και να μπορούμε να σεβόμαστε». Τέλος, προέτρεψε όσους δεν ψηφίσουν τον συνδυασμό του να έχουν την ευθύνη να ψηφίσουν ανθρώπους που θα μπορούν να συνδιαλέγονται και να βλέπουν με καθαρό μάτι την κοινωνία, χωρίς δεσμεύσεις και οικονομικά συμφέροντα.

Στο τέλος της ομιλίας έγινε παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του ψηφοδελτίου που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την ομιλία:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button