Τοπικά Νέα

Με σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» εγκαινίασε η Χάιδω Παναγιωτοπούλου το εκλογικό της κέντρο στους Γαργαλιάνους [εικόνες – βίντεο]

Ο Aγιασμός και η επίσημη έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου στους Γαργαλιάνους του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», της υποψήφιας δημάρχου Τριφυλίας Τριφυλίας Χάιδως Παναγιωτοπούλου, πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου στις 11 το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου.

Η υποψήφια δήμαρχος, και επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» απηύθυνε χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους πολίτες, ενώ παράλληλα παρουσίασε και το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού στην Δ.Ε. Γαργαλιάνων.

Στην ομιλία της η κα. Παναγιωτοπούλου υπογράμμισεΣε αυτό το όμορφο και δημιουργικό αυτοδιοικητικό ταξίδι σας καλώ όλους, να γίνουμε συνοδοιπόροι και αρωγοί με γνώμονα πάντα το σωστό, το δίκαιο
και το αντάξιο σε όλους μας επιθυμητό αποτέλεσμα”. Η κα Παναγιωτοπούλου υποσχέθηκε καθημερινή παρουσία και στήριξη σε όλους τους πολίτες, διάλογο με τους φορείς, οργάνωση και αποτελεσματικότητα.

Μιλώντας για τους βασικούς άξονες του προγράμματός της, γενικά για την Τριφυλία αλλά και την Δ.Ε. Γαργαλιάνων, έκανε αναφορά σε ολοκληρωμένο σχέδιο για την διαχείριση των απορριμάτων, για την αγροτική οδοποιία αναφορά έκανε για ασφαλτόστρωση του δρόμου της Πάνιτσας και του αγροτικού δρόμου της Αγίας Παρασκευής. Αναφέρθηκε επίσης στον περιφερειακό των Γαργαλιάνων, το τουριστικό Γαργαλιάνων, το γηροκομείο, αλλά και τις αθλητικές και σχολικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Κλείνοντας την ομιλία της η κα. Παναγιωτοπούλου είπε χαρακτηριστικά, “Γιατί, αγαπητοί φίλες και φίλοι πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο, το αξίζετε όλοι εσείς, το αξίζουμε όλοι εμείς, που σήμερα σηματοδοτούμε εδώ από τους Γαργαλιάνους ένα μεγάλο ναι στην ανατροπή, στην αλλαγή, στην ανανέωση, σε ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο γεμάτο φως, σκληρή δουλειά, καθημερινή προσπάθεια, αλλά και αποτελέσματα παντού. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε, να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει και να το πετύχουμε  όλοι μαζί στις 08 Οκτωβρίου ξεκινάμε, Εμπιστευτείτε με, θα το πετύχουμε. Δώστε μου τη δύναμή σας και θα σας την επιστρέψουμε πολλαπλάσια”.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα εγκαίνια:

Σχετικά Άρθρα

12 Σχόλια

  1. Καλα η κοπελίτσα που ζει? Δεν ξέρει ότι είναι η Φλόκα και είπε το Φλόκα ? Το τουριστικό που είναι το μπαλκόνι του Ιονίου ,το είπε μπαλκόνι της ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ! Άσε που δεν είπε ότι η κ.Πανουσιοπουλου δεν πήγε καν στο δημοτικό συμβούλιο για να ψηφίσει ,γιατί διαφωνούσε στο να δοθούν τα λεφτά για την ανακαίνιση του Τουριστικού .Αυτή τη βοήθεια έδωσε ο συνδυασμός της. Κι αυτή η μετρημένη στα λόγια γιατί μας κοροιδευε όλο το καλοκαίρι ότι θα πάρει το χρίσμα ? Γιατί δεν μας είπε ότι ο κ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ που είναι υποψήφιος στο Μάραθο είναι ο γιος της ,αυτή η μανα που καμαρώνει για τα παιδιά της ? Όσο για την άλλες δυο υποψήφιες του Μάραθου γιατί δεν ενημέρωσε ότι είναι και ζούνε στην ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ? Πολλά εκφραστικα λαθη αν και όπως είπε είναι και ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.Και ότι μπόρεσε να μιμηθεί απο άλλους υποψήφιους το έκανε ! Δε βαριέσαι είναι πολύ λίγη και μάλλον το έχει καταλάβει κι αυτή,και μας κουβαλάει το γαμπρό για να δείξει κάτι και να κρύψει την κενότητα της.Φαρσοκωμωδία !!!

  2. Θα παραβλέψω την αδύναμη ομιλία, θα συμφωνήσω με τον “ΠΑΛΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ” και θα σταθώ στο εγκώμιο που έπλεξε στον κ. Φωτόπουλο Ανδρέα ο οποίος δεν έπρεπε να παρουσιαστεί τελευταίος βάσει αλφαβητικής σειράς (το “Ανδρεας” προηγείται του “Σταύρος” αλλά αυτά είναι πταίσματα).
    Τί ακριβώς εννοούσε λέγοντας: ” την επόμενη μέρα θα τον έχουμε κοντά μας”;; Οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα απομακρυνθούν; Ή απλά είναι κανονισμένες οι θέσεις;
    Επικό άδειασμα στους υποψήφιους του συνδυασμού που δεν κατάλαβαν καν τι τους είπε και χειροκροτούν. Πριν καν λαλήσει ο πετεινός τους έχει απαρνηθεί.

    1. Κάνετε λάθος κύριε! Σαφέστατα εννοούσε πως θα έχουμε κοντά μας έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει. Αυτό δεν σημαίνει έχει τάξει θέση, ούτε σημαίνει πως έκανε άδειασμα στους υπόλοιπους.
      Προσπαθείτε να σπείρετε διχόνοια αλλά δεν θα τα καταφέρετε

  3. Ο ” ουδέτερος παρατηρητής ” έχει γνώση για αυτά που γίνονται εκεί που ανήκει και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι γίνονται παντού. Όχι κύριε. Η Χάιδω και ο συνδυασμός της είναι ξάστερος ουρανός.

  4. Κι όμως γλώσσα λανθάνουσα τ´ αληθή λέγει .Γιατί η ΧΑΙΔΩ έτσι ξέρει.Έτσι συνεργάστηκε ένα χρόνο με το Λεβεντάκη και ήταν αντιδήμαρχος του και όλα πήγαιναν μια χαρά ,και τωρα ούτε που το αναφέρει ότι ήταν αντιδήμαρχος .Και πως ΦΡΟΝΤΙΣΕ την Τριφυλία όταν ήταν αντιδήμαρχος ?Τι έκανε ?Ασε η παπαντζα για το χρίσμα ! Και λέει σήμερα ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ σε 3 δημάρχους δώσαμε χρισμα (ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ) και 13 περιφερειάρχες και εκεί σταματά η εμπλοκή μας .Η ΧΑΙΔΩ που έπαιζε ?

  5. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ….
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ;;;;;;
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ… ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ
    ΚΡΙΜΑ! Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ!!!!!

  6. Ρε μην κοροϊδεύετε τον κόσμο, η Χαιδω και έπειτα το χάος, όλοι μαζί μπορούμε, δεν βγήκε ένας άνθρωπος από Γαργαλιάνους,να μιλήσει να αναλύσει τα προβλήματα των Γαργαλιάνων ποιός θα τα επιλύσει, έχουνε μπει στα ψηφοδέλτια όλων των Τοπικών Κοινοτήτων από Αετό εώς Γαργαλιάνους Κυπαρισσιωτες λες και είναι Αμερικανοί Ιμπεριαλιστές. Δεν τα έφτιαξε ο Κατσιβελας που ζει εδώ
    και θα τα φτιάξει η Χαιδω που δεν ξέρει καν τα χωριά των Γαργαλιάνων. Μου θυμίζει τον Δριμη που κατέβασε περισσότερους Κυπαρισσιωτες στα Φιλιατρά για να κλείσει το ψηφοδέλτιο. Σαν δικηγόρος έχει κακή ροή λόγου και άρθρωση, ακόμα θα έπρεπε να αναφερθεί και στο ρόλο της ,ως αντιδήμαρχος την παρούσα τετραετία, μόνο εάν δεν θέλει να το θυμάται.

    1. Ρε τι είσαστε εσείς; Δεν έχει προγραμμα λέγατε η Χάιδω, τώρα που έχει, δεν έχει ροή λόγου, ενώ ο Λεβεντάκης έχει ροή Λέκτορα και ο Κατρίτσης Πρύτανη. Της κοντής … οι τρίχες της φταίνε. Κρίνεται και λίγο αυτοδιοικητικά βρε κουτσομπόληδες. Όλο κατινίστηκα φερόσαστε.

  7. @ Ξυδι ΤΟP Αυτοδιοικητικά και μονο κρίνεται η κ. Παναγιωτοπούλου.
    α. Πως έπραξε ως δημοτικός σύμβουλος και ως αντιδήμαρχος την προηγούμενη τετραετία καθώς και ο συνδυασμός της, δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι.(πχ η κυρία Πανουσιοπούλου)
    β. Ότι ανακοινώθηκε 20 μέρες ένα πρόγραμμα πού είναι φωτοτυπία, όλων των προγραμμάτων των υποψηφίων δημάρχων τουλάχιστον από το 2000 και μετά.(βλ. Λουτρά Βρωμονεριου, Τουριστικό, Γηροκομείο κτλπ) δεν λέει κάτι, ίσα ίσα αναδυκνυει την έλλειψη ουσιαστικών προτάσεων.
    γ. Ποια η θέση της για την ΔΕΥΑΤ, όπου υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, ή για τις παράνομες χωματερές.
    Ίσως να το γνωρίζετε ότι η προτεραιότητα της, της είναι η Δ.Ε Κυπαρισσίας και η Δ.Ε Τριπυλης, όπου συγκεντρώνει το κυρίαρχο εκλογικό της κοινό. Οι Γαργαλιάνοι δεν την εμπιστεύονται για αυτό και ήρθανε υποψήφιοι από την Κυπαρισσία όπως και ο κόσμος χθές στους Γαργαλιάνους. Με όλο τον σεβασμό τα σχόλια γίνονται στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού,υποτίθεται, διαλόγου και όχι με ειρωνική ή χλευαστικη διάθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button