Εκλογές 2019

Μια ακόμη υποψήφια στον συνδυασμό της Χάιδως Παναγιωτοπούλου

Ο λόγος για την Θεοδώρα (Ντόρα) Αποστόλου, από την Κυπαρισσία, η οποία θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Η Τριφυλία Πρωταγωνίστρια».

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής:

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συνδυασμού μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» την αγαπητή μας φίλη Θεοδώρα (Ντόρα) Αποστόλου του Αποστόλου, σύζυγο Παναγιώτη Σπυρόπουλου, Οικονομολόγο, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχο Μεταπτυχιακού στην Επιχειρηματικότητα και την Διακυβέρνηση του Πανεπιστημίου Τρίπολης, πτυχιούχος σε επίπεδο άριστης γνώσης 6 ξένων γλωσσών, Αγγλικών, Γαλλικών, Ισπανικών, Ιταλικών, Πορτογαλικών και Τούρκικων, με επαγγελματική εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην εισαγγελία και στον ιδιωτικό τομέα!
Αγαπημένη μου φίλη Ντόρα, σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου από την αρχή έως και σήμερα. Η διοίκηση του Δήμου μας, χρειάζεται προσωπικότητες σαν και εσένα με δύναμη, επιστημονική γνώση, εργατικότητα, καθαρότητα, ήθος και αξιοπρέπεια!
Καλή επιτυχία και καλό αγώνα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button