Ελλάδα

«Μου έκαναν ενέσεις μαρμαρόσκονης» – Απίστευτη καταγγελία για το κύκλωμα των παράνομων botox στην Ελλάδα

 

Σε μια καταγγελία που προκαλεί σοκ προχώρησε στον ΑΝΤ1 μια γυναίκα η οποία έπεσε θύμα της εγκληματικής οργάνωσης, όπως χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία, η οποία διακινούσε σε κέντρα αισθητικής, μη εγκεκριμένα φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για επεμβάσεις αισθητικής. Μάλιστα η ίδια αναφέρει πως της έκαναν ενέσεις με μαρμαρόσκονη!

«Δεν ήξερα τι υπήρχε πίσω από όλο αυτό. Είμαι σε κατάσταση σοκ! Ο “εγκέφαλος” δεν έχει συλληφθεί έχω μάθει. Είναι ελεύθερος και δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Νύχτες περνούσε από τα κατεχόμενα σε μικρό ψυγείο τα μπότοξ με το αυτοκίνητο του και τα έβαζε κάτω από το κιβώτιο ταχυτήτων. Τα αγόραζε από την Τουρκία προς 50 – 60 ευρώ και τα πουλούσε σε αυτή που συνελήφθη στην Αθήνα περίπου 160 – 180 ευρώ, όταν το ευρωπαϊκού τύπου μπότοξ κοστίζει 240 – 260 ευρώ στην χονδρική», ανέφερε η γυναίκα στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Η ίδια αποκάλυψε πως κινδύνεψε σοβαρά από αυτά τα δήθεν ιατρικά σκευάσματα: «Από αυτά εγώ έπαθα αλλεργικό σοκ και έβγαλα εξανθήματα στο μέτωπο μου και καρούμπαλα. Ο γιατρός μου είπε ότι είμαι αλλεργική στο μπότοξ. Δεν είμαι όμως γιατί έχω ξανά κάνει… Ζήτησα να πάρω δείγμα και το έδωσα για έλεγχο. Μου έβαλαν μαρμαρόσκονη και όχι τοξίνη. Δυστυχώς αυτή έδινε σε πολλά κέντρα αισθητικής και υπάρχουν πολλά περιστατικά καταγεγραμμένα στο Νοσοκομείο Συγγρός. Μάλιστα τα έστελνε και Πολωνία έμαθα. Τα κέντρα αισθητικής αγόραζαν σε χαμηλές τιμές μη εγκεκριμένα μπότοξ. Υπάρχουν πολλά θύματα σαν εμένα δυστυχώς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button