Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Νέα παράταση προθεσμίας για τις συνδέσεις δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών

Την έγκριση της αίτησης για τετράμηνη παράταση έως 28-02-2020 της σύμβασης της εταιρείας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΟΜΑΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. για το έργο «Συνδέσεις δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών» αποφάσισε σε προηγούμενη συνεδρίασή του το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Τριφυλίας.

Ειδικότερα, η Αναπληρώτρια του Γενικού Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. κα Ψιλογαλάνη Παναγιώτα στην εισήγησή της είπε: « Με αίτηση του με αρ. πρωτ. 12835/28-9-2020 στην τεχνική υπηρεσία ο ανάδοχος του έργου ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Ιωάννης Γομάτος ζητά 2η παράταση τεσσάρων μηνών. Η τεχνική υπηρεσία με εισήγησή της με αρ. πρωτ. ΔΕΥΑΤ 3402/411-2020 προτείνει να δοθεί παράταση για τέσσερις μήνες στην σύμβαση του έργου «Συνδέσεις δικτύου Φιλιατρών» λόγω της πολυπλοκότητας των παλιών δικτύων ύδρευσης και των δυσχερειών που προκύπτουν κατά την εκτέλεση των νέων εργασιών, καθώς επίσης και της ανάγκης σύνταξης ΑΠΕ για να συμπεριλάβει νέες εργασίες που έχουν προκύψει”.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Τριφυλίας, αφού άκουσαν την παραπάνω  εισήγηση έλαβαν υπόψη τους όλα τα σχετικά με την υπόθεση έγγραφα τον 1069/80, όπως ισχύει, και αποφάσισαν κατά πλειοψηφία, μειοψηφούντος της κας Παπαδοπούλου Αντωνίας γιατί θεωρούσε ότι η συνεδρίαση πρέπει να ακυρωθεί, την έγκριση της αίτησης για τετράμηνη παράταση.

Ζήτησε ακύρωση το μέλος του Δ.Σ. και υπάλληλος της ΔΕΥΑΤ κα. Παπαδοπούλου

Η κα Παπαδοπουλου πρότεινε την ακύρωση της συνεδρίασης καθώς συμφωνά με το άρθρο 1 του ΦΕΚ 4899 τευχος β΄/06-10-2020 αναφέρει ότι στις Δημόσιες Υπηρεσίες οι συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι δια περιφοράς. Ωστόσο, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Χ. Αυρηλιώνης ανέφερε τα εξής: “Όπως όλοι γνωρίζετε δεν υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός για συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη πράγμα το οποίο γνωρίζει και η κ. Παπαδοπούλου. Υπάρχουν όμως θέματα για τα οποία πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις και δεν μπορούν να αναβληθούν επ’ αόριστον. Αν η κ. Παπαδοπούλου γνωρίζει τον τρόπο να κάνει συνεδρίαση η ΔΕΥΑΤ με τηλεδιάσκεψη παρακαλώ όπως μας ενημερώσει”.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Οφείλετε να μεριμνήσετε κε Πρόεδρε για τις τηλεδιασκέψεις.Αυτό προβλέπει ο Νομος αυτό πρέπει να εφαρμόσετε.Τα μέλη της ΔΕΥΑΤ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη θα φροντίσουν ό,τι τους αφορά.Είναι πολύ προσβλητική η απάντησή σας στην υπάλληλο,που σας ζητάει να λειτουργήσετε σύμφωνα με αυτά που προβλέπονται για τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων. Το ΝΑΙ ή ΟΧΙ είναι προτιμότερο μάλλον απο την ζωντανή συζήτηση.Κάτι ξέρετε για να τις αποφεύγετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button