Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Νέα παράταση για τις συνδέσεις δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών

Την έγκριση της αίτησης για τετράμηνη παράταση έως 30-06-2021 της σύμβασης της εταιρείας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΟΜΑΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. για το έργο «Συνδέσεις δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών» αποφάσισε σεπροηγούμενη συνεδρίασή του το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Τριφυλίας.

Ειδικότερα, η Αναπληρώτρια του Γενικού Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. κα Ψιλογαλάνη Παναγιώτα στην εισήγησή της είπε: «Η εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΟΜΑΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ανάδοχος του έργου «Συνδέσεις δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών» με αίτησή της ζητά την χορήγηση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του ανωτέρω έργου κατά Τέσσερις μήνες (4) λόγω της πολυπλοκότητας της απομόνωσης των παλιών δικτύων ύδρευσης και των δυσχερειών που προκύπτουν κατά την εκτέλεση των νέων εργασιών συνδέσεων με το νέο δίκτυο ύδρευσης, καθώς επίσης και της ανάγκης σύνταξης ΑΠΕ/Συμπληρωματικής Σύμβασης για να συμπεριλάβει νέες εργασίες που έχουν προκύψει».

Το Δ.Σ. λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της αναπληρώτριας του Γενικού Διευθυντή αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την αίτηση για παράταση της σύμβασης έως 30-06-2021. Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη παράταση έληγε στις 28 Φεβρουαρίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Καλά κρατούν οι παρατάσεις στα εργα της πόλης των Φιλιατρών. Συναγωνίζεται το έργο της πλατείας Αγίου Ανδρέα στις παρατάσεις. Υπάρχει χρόνος!!! Το καλοκαίρι έτσι θα μας βρει και έτσι θα τελειώσει.Υπομονή!! Η πανδημία φταίει για όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button