Εκλογές 2019

Νέο υποψήφιο από τα Φιλιατρά ανακοίνωσε η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Γριβοκωστόπουλο, Αναπληρωτή Συντονιστή του Κινήματος Αλλαγής στην Τριφυλία, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Η Τριφυλία Πρωταγωνίστρια».

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής:

Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στο συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» τον εκλεκτό μας φίλο Χαράλαμπο Γριβοκωστόπουλο του Παναγιώτη και της Χριστίνας, κάτοικο Φιλιατρών, επαγγέλματος Chef,με πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα σε αξιόλογα ξενοδοχεία της χώρας μας, με έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση ήδη από την μετεφηβική του ηλικία, με την συμμετοχή του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος τις αυτοδιοικητικές εκλογές του έτους 2014, έως και σήμερα!
Χαιρόμαστε πολύ καλέ μας φίλε που είσαι δίπλα μας, με την αστείρευτη ενέργειά σου, την επιμονή σου και τις εξαιρετικές σου ικανότητες και δυνάμεις, για να αγωνιστούμε μαζί για τον κοινό μας σκοπό, το κοινό καλό, ένα καλύτερο μέλλον για τον ευλογημένο τόπο όλης της Τριφυλίας μας.
Καλή επιτυχία και καλό αγώνα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button