ΑθλητικάΓαργαλιάνοι

Ξεκίνημα με όρεξη για τον Τέλλο Άγρα (εικόνες)

Πρώτη προπόνηση σήμερα για τον Τέλλο Άγρα, που ξεκίνησε προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με όλα τα μέλη του συμβουλίου, παλιά και νέα να δίνουν το παρών και με νέα τεχνική ηγεσία, τον κ. Δημήτρη Λίτσα, άρχισε ο φετινός μαραθώνιος.

Από τους παίκτες το παρών έδωσαν 22, μεταξύ αυτών και τα νέα μεταγραφικά απόκτήματα. Δηλαδή οι: Στέλιος Ηλιόπουλος, Σάκης Λάζαρης, Ντίνος Γαλάνης και Γιώργος Ταγκαλάκης ενω η διοίκηση κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και τερματοφύλακα.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και στην συνέχεια υπήρξε ομιλία από τον Πρόεδρο κ. Αγγελόπουλο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το δήμαρχο Τριφυλίας κο Λεβεντακη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Φρουσο για τις εργασίες στον συνθετικό τάπητα του γηπέδου και συντήρηση στους πυλώνες φωτισμού οι οποίοι ήταν εκτός λειτουργίας, σε συντονισμένες ενέργειες με το μέλος της διοίκησης κο Καμπύλη Νίκο κατάφεραν να λύσουν ένα πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρουσε χρόνια την ομάδα μας και δεν είναι άλλο από το ηλεκτρφωτισμο του γηπέδου και τις ώρες προπόνησης. Με τιμή το ΔΣ του ΑΟ ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button