Ελλάδα

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Γνώριζε κι άλλο άτομο για τους ανήλικους δράστες

Όπως αποκαλύπτει το OPEN στην υπόθεση με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στην Ομόνοια, εκτός του αστυνομικού, εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο με το οποίο συνομιλούσε τηλεφωνικά η μητέρα των δύο ανηλίκων

Τις απολογίες τους ετοιμάζουν οι δυο ανήλικοι οι οποίοι κρατούνται μετά τη σύλληψή τους για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο Open TV, στην υπόθεση του ξυλοδαρμού εκτός του αστυνομικού, εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά η μητέρα των δραστών και το οποίο της έδινε οδηγίες για το πώς να αποκρύψει την πράξη τους.

Συγκεκριμένα στις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, η μητέρα των δύο ανήλικων φαίνεται να συνομιλεί με ένα συγγενικό – φιλικό πρόσωπο σχεδόν καθημερινά και μάλιστα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η μητέρα περιγράφει και συζητά με το πρόσωπο αυτό την κατάσταση και τους φόβους της. Το πρόσωπο με το οποίο μιλά η μητέρα των ανήλικων, παρόλο που γνωρίζει ποιοι είναι οι δράστες για την επίθεση στον σταθμάρχη, δεν φαίνεται σε καμία συνομιλία να συμβουλεύει να παραδοθούν τα παιδιά και να ζητήσουν «συγγνώμη».

Μία από τις χαρακτηριστικές συνομιλίες της μητέρας με το πρόσωπο αυτό αποκάλυψε η Μίνα Καραμήτρου στο δελτίο του Open. Η μητέρα αρχικά αναφέρει: «Έχουμε πολλά, ότι θα βάλουν τα πρόσωπά τους, μιλάμε και ακούμε για ανθρωποκτονίες και τέτοια», ενώ το φιλικό πρόσωπο απαντά: «Σου είπα θα ακούσεις πολλά, θα πουν πολλά για να φοβηθείτε. Αφού δεν έχουν έρθει μπορεί να μην τους έχουν τακτοποιήσει ακόμα. Άστους να λένε».

Η δικογραφία καίει τον αστυνομικό που γνώριζε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, υπάρχουν ανάλογες συνομιλίες στη δικογραφία ανάμεσα στην μητέρα και τον αστυνομικό που γνώριζε για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη. Ο αστυνομικός είχε φτάσει ακόμα και στο σημείο να χαρακτηρίζει με απρεπέστατους όρους τους συναδέλφους του, οι οποίοι ερευνούσαν το συμβάν. «Είναι βαρβάτη σύλληψη και την ψάχνουν όλοι. Κοίτα να μη βγουν καθόλου από το σπίτι. Μην το κουνήσουν καθόλου, Πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με δικηγόρο. Να μη βγουν από το σπίτι για να μην πέσουν σε κανένα μ… ασφαλίτη», έλεγε ο αστυνομικός στη μητέρα.

www.ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button